Op zoek naar een unieke en bijzondere kantoorlocatie?

Landgoed Sandenburg biedt kantoorruimten op een prachtige, historische locatie. Midden in Nederland, in het buitengebied van Utrecht, ligt Landgoed Sandenburg verscholen in de natuur van de Kromme Rijnstreek. Een oase van rust, natuur en inspiratie waar de eeuwenoude historie voelbaar en zichtbaar is. Maar daarnaast ook een hedendaagse locatie, van alle gemakken voorzien. En met prettige bijkomstigheden, zoals de mogelijkheid van een wandeling op het landgoed of samen met kantoorgenoten en collega’s lunchen aan de picknicktafel.

Prachtige kantoren in het Koetshuis
Er zijn diverse kamers beschikbaar in het Koetshuis, al vanaf 15 vierkante meter voor een enkele werkplek tot 40 vierkante meter voor meerdere werkplekken. Voor uw kantoorruimte in het Koetshuis betaalt u een vaste all-in prijs (de prijs is inclusief gas, water en licht). Naast uw eigen kantoorruimte kunt u voor deze prijs ook gebruik maken van de gezamenlijke lunchruimte, de keukenfaciliteiten, picknicktafels buiten, eigen wifi netwerk en voldoende gratis parkeerplekken.

Duurzame locatie
Sandenburg hecht veel waarde aan duurzaamheid. Op verschillende manieren proberen de eigenaren duurzaam te leven en te werken, om zo het landgoed en haar historische waarde in stand te houden. Zo wordt bijvoorbeeld door de diverse gebouwen op de buitenplaats gebruik gemaakt van zonne-energie. Voor het maken van hekken, bruggen en (buiten) meubels gebruikt men hout van het landgoed wat wordt verwerkt in eigen werkplaats. De werkplaats en verschillende panden worden verwarmd met eigen hout. Daarnaast zijn er op de parkeerplaats meerdere laadzuilen op zonne-energie beschikbaar.

Bereikbaarheid en parkeren
Sandenburg is goed bereikbaar met eigen vervoer. Voor het openbaar vervoer is er een busverbinding met de Utrechtse Heuvelrug beschikbaar. Via onze pagina contact kunt u kijken wat voor u de beste route is. Naast het grote parkeerterrein, zijn er ook bij de entree van het Koetshuis vijf parkeerplaatsen beschikbaar voor gasten van de aldaar gevestigde bedrijven. Sandenburg ligt in het buitengebied van Utrecht, in Langbroek. Vlakbij Doorn, Driebergen, Cothen, Wijk bij Duurstede en Zeist.

.button-5b2de63abaf42 { margin-bottom: 10px; margin-top: 10px; min-width: 0px !important; } .button-5b2de63abaf42 { background-color:#a58d6d; } .mk-button.button-5b2de63abaf42.flat-dimension:hover { background-color:#a58d6d !important; color:#ffffff !important; }