Paasweekend 2019: Kunstexpositie op Landgoed Sandenburg

Paasweekend 2019: Kunstexpositie op Landgoed Sandenburg

Kom tijdens de Paasdagen naar de kunstexpositie op Landgoed Sandenburg! In de Oranjerie en tuin voor het Kasteel kunt u schilderijen en beelden van bekende Nederlandse kunstenaars bewonderen. In het Cultuurcafé bij de prachtige Oranjerie kunt u genieten van een hapje en drankje.

Er zullen werken te zien zijn van o.a. Wilma Vermeij, Marc Deeleman, Willem Lenssinck, Ton Mooij, Marco Goldenbeld, Piet van der Wildt, Theo Germann, Erwin Meijer, Ripolles, Francesca Zijlstra, Fons Bemelmans, Jan de Graaf, Juul Rameau, Miep Maarse, Janine van Dijk, Evert van Hemert, Lia Laimbock, Sylvia van Opstall, Han de Leeuwerk, Jan Pieter Foppen, Andre van Lier, Gerda Elfring, Uschi Klaas Heinrich Brockmeier.
De kunstexpositie wordt georganiseerd door stichting Culturele Regio Utrechtse Heuvelrug – Wijk bij Duurstede.

Openingstijden:
Vrijdag 19 april van 12.30 – 18.30 uur.
Zaterdag 20, Zondag 21 en Maandag 22 april van 10.30 – 17.00 uur.
Toegang € 5.

Toegang en parkeren:
Sandenburgerlaan 6, 3947 BH Langbroek.
Voor moeilijk ter been zijnde bezoekers zijn rolstoelen beschikbaar.

Meer informatie:
Cultureleregio.nl
Sandenburg.nl

 

Recent Posts