Kasteel Sandenburg nieuwe vergaderlocatie

Kasteel Sandenburg nieuwe vergaderlocatie

Vanaf juli is het mogelijk te vergaderen in Kasteel Sandenburg, gelegen in de natuur in het buitengebied van Utrecht. Vorig  jaar opende de Oranjerie van Landgoed Sandenburg voor huwelijken, diners en zakelijke ontvangsten. Vanwege de grote belangstelling stellen de bewoners van Kasteel Sandenburg, Frederik en Laura van Lynden van Sandenburg, nu ook enkele vertrekken in het kasteel ter beschikking voor vergaderingen.

Landgoed Sandenburg is een van de grootste familielandgoederen van de provincie Utrecht, twintig minuten rijden van Utrecht en drie kwartier van Amsterdam. Het duurzame beheer van het landgoed wordt van generatie op generatie doorgegeven.

Florerend familielandgoed
Frederik van Lynden van Sandenburg, directeur van het landgoed: “We doen dit graag, het brengt nieuwe levendigheid op het landgoed. Als familiebedrijf zijn wij vaak met dezelfde vraagstukken bezig als de bedrijven die bij ons te gast zijn. Hoe onderneem je duurzaam, hoe bereid je je voor op de toekomst. Het is erg mooi om te zien hoe onze gasten in de rust en het groen van deze prachtige omgeving inspiratie opdoen en tot oplossingen komen. Dat inspireert ons ook weer.”

Kasteel Sandenburg
Kasteel Sandenburg ligt verscholen in de prachtige natuur van de Langbroekerwetering. Wie wil vergaderen in Kasteel Sandenburg, heeft de beschikking over drie aaneengesloten vertrekken aan de voorzijde van het kasteel: de stijlvolle ontvangsthal met marmeren vloer, de dinerzaal met vergadertafel en uitzicht over het park, en de ruime, lichte salon met haard en torenzitje. Voor vergaderingen kun je hier terecht met 10 personen. Voor grotere groepen is de Oranjerie meer geschikt, waar bijeenkomsten tot 120 personen kunnen plaatsvinden.

Informeel vergaderen in een inspirerende omgeving
Laura van Lynden van Sandenburg: “We vinden het belangrijk dat onze gasten zich bij ons thuis voelen. In een informele sfeer en niet-alledaagse omgeving een productieve dag hebben. Je kunt hier besprekingen voeren in de vergaderzaal, maar ook brainstormen of ontspannen bij de open haard in de salon. Of wandelend inspiratie opdoen in de natuur. De bedrijven die bij ons te gast zijn, zijn er echt even helemaal uit.”

Meer informatie: www.sandenburg.nl. Tel 0343 – 227 000.

Recent Posts