QMusic op Landgoed Sandenburg

QMusic op Landgoed Sandenburg

Op vrijdag 20 september vindt een bijzonder huwelijk plaats in de Oranjerie van Landgoed Sandenburg! Mattie & Marieke van Qmusic zijn de uitdaging aangegaan om voor twee luisteraars een bruiloft te regelen in één week. Het gelukkige stel Marlon en Gert Jan trouwt vrijdag bij ons in de Oranjerie. Meer dan 5000 stellen hebben zich opgegeven voor Mattie en Marieke’s Wedding in a Week. De Ochtendshow wordt vrijdag live vanuit de Oranjerie uitgezonden.

Mattie en Marieke’s Wedding in a Week
We vinden het erg leuk dat de Oranjerie van Landgoed Sandenburg is uitgekozen als huwelijkslocatie. Mattie en Marieke verzorgen de gehele bruiloft. We kijken er naar uit het bruidspaar samen met Mattie en Marieke een sprankelende huwelijksdag te bezorgen!

Trouwen in de Oranjerie van Landgoed Sandenburg
Landgoed Sandenburg ligt verscholen in de prachtige natuur van de Kromme Rijnstreek en Utrechtse Heuvelrug, zo’n drie kwartier rijden van Amsterdam en 20 minuten van Utrecht. Sandenburg is een van de grootste particuliere landgoederen van de provincie Utrecht. Het sprookjesachtige Kasteel Sandenburg, met zijn witte torens en kantelen, wordt al meer dan tweehonderd jaar bewoond door de familie Van Lynden van Sandenburg.

De sfeervolle, witgepleisterde Oranjerie ligt in de tuin van Kasteel Sandenburg. Niet zo lang geleden was de Oranjerie nog in gebruik als overwinter plaats voor de palmbomen die in de zomer in de tuin staan. Nu is de Oranjerie een romantische, kleinschalige trouwlocatie. Meer informatie: www.sandenburg.nl/oranjerie.

Open dag zaterdag 5 oktober
Ook op zoek naar een romantische trouwlocatie? Kom langs op onze open dag op zaterdag 5 oktober. De Oranjerie is van 11 tot 4 uur open. Aanmelden via deze pagina.

 

Recent Posts