Bezoek van 4 t/m 7 september de kunstexpositie op Landgoed Sandenburg!

Bezoek van 4 t/m 7 september de kunstexpositie op Landgoed Sandenburg!

Ook dit jaar organiseert stichting Culturele Regio Utrechtse Heuvelrug  weer een kunstexpositie op Landgoed Sandenburg. Kom genieten van de werken van vooraanstaande kunstenaars in de tuin van Kasteel Sandenburg 

Nieuw: Museumplein
Dit jaar presenteren vier regionale musea in de Oranjerie van Landgoed Sandenburg een bijzonder stuk uit hun collectie. Kom kennismaken met Museum Huis Doorn, Kasteel Amerongen, Museum Militaire Traditie uit Driebergen en Stadsmuseum Rhenen.

Kaartverkoop
Kaarten voor de kunstexpositie op Landgoed Sandenburg bedragen €7,50 per persoon (kinderen t/m 16 jaar gratis) en zijn verkrijgbaar via de VVV in Wijk bij Duurstede en Rhenen; Kasteel Amerongen; de Read Shop in Doorn en Wijk bij Duurstede; Boek en Koek in Maarn, Boekhandel Jacques Baas in Driebergen; de Bruna Boekhandel in Doorn; en bij de ingang.

Adres
Landgoed Sandenburg, Sandenburgerlaan 6, 3947 CS Langbroek. Honden zijn niet toegestaan.

Openingstijden
Vrijdag 4 september: 12 t/m 17:30 uur
Zaterdag 5 t/m maandag 7 september: 10 t/m 17:30 uur.

Corona-maatregelen
De expositie is zo ingericht dat bezoekers op een veilige en prettige manier de expositie kunnen bezoeken. Om overal ruim 1,5 meter tot elkaar te kunnen houden, zullen niet meer dan 200 bezoekers tegelijk worden toegelaten op het terrein.

Exposanten

Galerie Beeldentuin Kunst aan de Lek
Arris Tijsseling – Juul Rameau – Eelke van Willegen – Frank Boogaard – Piet van de Wildt – Fons Uytdehaag – Lilian Steenhuisen – Marc Deeleman – Kieta Nuij.

Galerie Laimbock
Willem Lenssinck – Fons Bemelmans – Francesca Zijlstra – Ripolles – Eric Claus – Evert van Hemert – Theo Germann – Jan de Graaf – Sarah de Graaf – Coba Koster – Eric Meijer – Marco Goldenbeld – Heinrich Brockmeier.

Galerie Kunstbroeders
An Kun – Chen Jianfeng – Han Dai-Yu – Gong Dong – Ren Rong -Wu Jia Hui- Zhang Yong

Galerie Art Chemistry
Alma Thomas – Andrew Orapoleng – Antoinette Cloete-Nel – Bambolwami Jose – Broyce Magandela – Colbert Mashile – Dario Paulino Manjate – Grace Kotze – James Stead – Meshack Shakes – Ritchie Marley Madyra – Uwe Pfaff

Bij de doctor thuis 
Kenne Gregoire – Gabryela Wasowicz – Nico Rypkema – Gerrie van de Ven – Wilma Riemersma – Pieter Jaspers.

Kunst bij de Bron

Karin Boers – Ron Koevoets – Marja Boortman – Jacqueline Smets – Jos Sinninghe – Leonoor Heugen

TriAdore
Mascha Bossuyt – Willemien Schouten – Renske de Vries

Kunstgilde Heuvelrug Leersum
Marie-Helene Stokkink – Marja Tollenaar – Gerda Ykema – Henriette Horlings, Marianne van Vuurde – Joke Tel, – Christien Ditmar – Cees van Swieten – Pieter Wilhelmus – Huibert Straus.

En verder
Atelier de Brink  – Eddie’s Art – Wilhelmina Art Jewelry – Waldemar modern art – Kunstgilde Heuvelrug Leersum – Janine van Dijk – Han de Leeuwerk – Sandra Pot – Galerie Elfring Art – Ermina Art – Riejanne Boeschoten – Jeanette Jansen – Mo’s art – Jur Fortuin.

Meer informatie:
www.cultureleregio.nl

 

 

Recent Posts