Kamerconcert 17 december : The Romantic Paganini

Kamerconcert 17 december : The Romantic Paganini

Na het succesvolle salonconcert in november geeft het muziekgezelschap van altvioliste Örzse Adam op 17 december opnieuw een muziekvoorstelling in de Oranjerie van Landgoed Sandenburg in Langbroek (bij Utrecht). Er zullen twee optredens zijn: een ochtendconcert tussen 11:00 en 12:00 uur, en een middagconcert tussen 13:00 en 14:00 uur. 

Over het muziekgezelschap
De muziekstukken worden gespeeld door Örzse Adam (altviool en artistiek leider Musixforyou), Izhar Elias  (klassiek gitaar) en Balázs Máté (violoncello). Bijzonder is dat de stukken worden gespeeld op historische instrumenten uit de 19e en 18e eeuw. Op het programma staan weer drie lichtvoetige muziekstukken van Paganini (1782-1840): dit keer Serenata in C MS17, Polacca, en Terzetto Concertant, 1833.

Meer informatie en tickets
Wilt u het concert in de Oranjerie bijwonen? Aanmelden kan via info@oranjerie-sandenburg.nl. Entrée € 30. Geeft u graag door voor welk tijdstip en voor hoeveel personen u kaarten wenst te ontvangen. Het adres is Sandenburgerlaan 6, 3947 CS Langbroek (gratis parkeren op eigen terrein). Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met betaallink en routebeschrijving. In verband met de corona-maatregelen zijn per voorstelling slechts 25 kaarten beschikbaar.

Uitzending 19 december via Dreamstage
Kunt u er op 17 december niet bij zijn? Op 19 december wordt het concert uitgezonden via het prestigieuze muziek videokanaal Dreamstage. Kaarten en meer informatie voor de uitzending op 19 december vindt u hier.

Recent Posts