Afscheid in de Oranjerie van Kasteel Sandenburg

In de Oranjerie van Kasteel Sandenburg geeft u in een serene omgeving op persoonlijke wijze invulling aan het afscheid van uw dierbare.

Zaal
De Oranjerie is zeven meter hoog en heeft zeven openslaande deuren naar het park van Kasteel Sandenburg. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het zonnige terras en het grasveld onder de oude perenboom. De zaal kan naar eigen wensen worden aangekleed met bloemen en foto’s. U neemt zoveel tijd als u wenst om in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare. De Oranjerie staat de gehele dag exclusief tot uw beschikking.

De Oranjerie is zowel geschikt voor een condoleance receptie als voor een afscheidsbijeenkomst. Afhankelijk van de zaalopstelling kunnen 75 tot 400 personen worden ontvangen. De Oranjerie heeft een mooie, rustige akoestiek.

Wij bieden u:
– Een kleinschalige en serene locatie voor een condoleance bijeenkomst of afscheidsbijeenkomst
– Een landelijke omgeving vlak bij Utrecht
– Privacy en ruimte
– Gratis parkeergelegenheid op eigen parkeerterrein.

Bereikbaarheid en toegankelijkheid
Landgoed Sandenburg ligt verscholen in de prachtige natuur van de Kromme Rijnstreek en Utrechtse Heuvelrug, nabij het landelijke Langbroek. Sandenburg is drie kwartier rijden van Amsterdam en 20 minuten van Utrecht. De ruimten in de Oranjerie zijn gelijkvloers en goed te bereiken voor gasten die minder goed ter been zijn.Vind ons op Google Maps.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.