Bijzondere uitvaartlocatie bij Utrecht

Uitvaartlocatie Oranjerie Sandenburg

Landgoed Sandenburg is een uitgestrekt familielandgoed, verscholen in het prachtige coulissen landschap net buiten Utrecht. In de Oranjerie van Landgoed Sandenburg neemt u in een stijlvolle omgeving afscheid van uw dierbare.

Rust en privacy

U heeft bij ons alle privacy. De Oranjerie staat in het besloten deel van het landgoed, en heeft een eigen tuin en terras. De Grote Zaal van de Oranjerie is zeven meter hoog, en heeft een mooie bakstenen vloer ingelegd met marmer. Alle ruimten zijn gelijkvloers en goed te bereiken voor gasten die minder goed ter been zijn. Door de hoge openslaande deuren kijkt u uit op het fraaie, witgepleisterde Kasteel Sandenburg, dat nog steeds wordt bewoond door de familie Van Lynden van Sandenburg.

Stijlvol en persoonlijk

U neemt zoveel tijd als u wenst om op een mooie en persoonlijke manier afscheid te nemen. De Oranjerie staat de gehele dag exclusief tot uw beschikking. De Grote Zaal heeft geen vaste opstelling en kan naar eigen wensen worden aangekleed. Ook de catering is maatwerk: onze cateraar luistert graag naar uw wensen, en stelt voor u een persoonlijke offerte op. Wilt u met een audiovisuele presentatie herinneringen aan uw dierbare delen? De Oranjerie heeft een goede wifi-verbinding, beamer, groot TV scherm, en moderne geluidsapparatuur. De Oranjerie is voorzien van akoestische panelen en heeft een mooie, rustige akoestiek.

Centraal gelegen uitvaartlocatie

Landgoed Sandenburg ligt centraal in Nederland. Vanuit Amsterdam bent u er in drie kwartier; vanuit Utrecht in 20 minuten. Parkeren is gratis, op eigen terrein. Elektrische laadpalen aanwezig. Kijk voor een routebeschrijving op Google Maps.

Capaciteit

De Grote Zaal heeft een vloeroppervlak van 120m2. Afhankelijk van de bijeenkomst kunnen 50 tot 80 personen het afscheid bijwonen.

Klik hier voor een kort filmpje van onze condoleance locatie.

Contact 

De Oranjerie is op afspraak open voor bezichtigingen. U kunt ons bereiken via 06-18486668 of 06-24562415.