Afscheid in de Oranjerie van Landgoed Sandenburg

Persoonlijk afscheid
Afscheid nemen van uw dierbare op persoonlijke wijze. In een troostrijke omgeving herinneringen delen en samen terugblikken op zijn of haar leven. In de Oranjerie van Landgoed Sandenburg geeft u in een serene omgeving op eigen wijze invulling aan het afscheid van uw dierbare.

Oranjerie Landgoed Sandenburg
De Oranjerie is een lichte, zeven meter hoge ruimte met zeven openslaande deuren die uitkijken op Kasteel Sandenburg. De grote zaal van de Oranjerie kan naar eigen wensen worden aangekleed met bloemen, foto’s en decoraties. De hele Oranjerie staat de gehele dag exclusief tot uw beschikking. U neemt zoveel tijd als u wenst om op een mooie manier in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare.

Condoleance receptie of afscheidsbijeenkomst
De Oranjerie is een mooie locatie voor een condoleance receptie. Maar ook een afscheidsbijeenkomst waarbij de overledene aanwezig is behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van de invulling van het afscheid is de Oranjerie geschikt voor ontvangsten van 75 tot 400 personen. De Grote Zaal heeft een oppervlakte van 124m2. Bij mooi weer kan gebruik worden gemaakt van het terras en andere buitenruimtes.

Locatie
Landgoed Sandenburg ligt in Langbroek, net buiten Utrecht in de prachtige natuur van de Kromme Rijnstreek en Utrechtse Heuvelrug. Dit bijzondere landgoed is al meer dan 220 jaar particulier bezit van de familie Van Lynden van Sandenburg. Kasteel Sandenburg, met zijn witgepleisterde muren, kantelen en torens, wordt nog steeds door de familie bewoond. 

Toegankelijkheid en akoestiek
De ruimten in de Oranjerie zijn gelijkvloers en goed te bereiken voor gasten die minder goed ter been zijn. Parkeren is gratis en kan op het parkeerterrein van het landgoed, net achter de Oranjerie. De Oranjerie heeft een mooie, rustige akoestiek.

Contact
U bent van harte welkom om de Oranjerie te komen bezichtigen. We denken graag met u mee. Neem contact met ons op via tel 06-18486668 of info@oranjerie-sandenburg.nl.
Bezoekadres: Sandenburgerlaan 6, 3947 CS Langbroek.