Welkom op Kasteel Sandenburg

Zoekt u een exclusieve vergaderlocatie voor een vergadering of heisessie? Welkom op Kasteel Sandenburg! Landgoed Sandenburg is een eeuwenoud familielandgoed, gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en in het coulissen landschap van de Kromme Rijnstreek. Kasteel Sandenburg wordt nog steeds bewoond door de familie Van Lynden van Sandenburg.

Exclusieve vergaderlocatie met veel privacy
Het kasteel staat in het besloten deel van het landgoed. U heeft bij ons dan ook alle privacy. Drie aaneengesloten vertrekken aan de voorzijde van het kasteel staan exclusief tot uw beschikking. Dit zijn de ruime ontvangsthal met marmeren vloer; de eetkamer / vergaderzaal met uitzicht op het park; en de salon met haard en torenzitje. Neem uw laarzen mee en trek er met uw team op uit om inspiratie op te doen in het prachtige landschap. Of brainstorm bij de haard in onze salon. Op Sandenburg, midden in de natuur, bent u er echt even helemaal uit.

Zaalcapaciteit
In het kasteel kunnen vergaderingen tot 10 personen plaatsvinden. Zoekt u vergaderruimte voor een groter gezelschap? De tegenover het Kasteel gelegen Oranjerie is geschikt voor bijeenkomsten tot 75 personen.

Centraal gelegen
Vanuit Amsterdam bereikt u ons in een uur; vanuit Utrecht is het 20 minuten rijden. Parkeren is gratis en op eigen terrein. Elektrische laadpalen aanwezig. Kijk voor een routebeschrijving op Google Maps.

Locatiehuur
De locatiehuur voor de drie aaneengesloten vertrekken bedraagt € 1.950 ex btw (maandag t/m vrijdag). Vanzelfsprekend is het ook mogelijk bij ons te lunchen of dineren.

Online rondleiding
Belangstelling? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of via 06-18486668. We reageren binnen een werkdag.

    Naam *

    Emailadres *

    Telefoonnummer

    Eventuele opmerkingen