Vergaderen op Kasteel Sandenburg

Zoekt u een niet-alledaagse locatie voor een executive vergadering of heisessie? Wij ontvangen u graag bij ons thuis op Kasteel Sandenburg. Neem uw laarzen mee en trek er met uw team op uit om inspiratie op te doen in het prachtige landschap. Of brainstorm bij de haard in onze salon. Op Sandenburg, midden in de natuur, bent u er echt even helemaal uit.

Zaal
Drie aaneengesloten vertrekken aan de voorzijde van het kasteel staan exclusief tot uw beschikking: de stijlvolle ontvangsthal met marmeren vloer, de diner zaal met vergadertafel en uitzicht over het park, en de ruime, lichte salon met haard en torenzitje. Kasteel Sandenburg is geschikt voor vergaderingen tot 10 personen. Voor grotere groepen is de tegenover het Kasteel gelegen Oranjerie meer geschikt; hier kunnen bijeenkomsten tot 120 personen plaatsvinden.

Wij bieden u:
– Een kleinschalige en authentieke locatie
– Vergaderen in het groen in midden-Nederland
– Privacy en ruimte
– Catering op hoog niveau
– Moderne vergaderapparatuur

Bereikbaarheid
Landgoed Sandenburg ligt verscholen in de prachtige natuur van de Kromme Rijnstreek en Utrechtse Heuvelrug, nabij het landelijke Langbroek. Sandenburg is drie kwartier rijden van Amsterdam en 20 minuten van Utrecht. Het landgoed heeft een eigen parkeerterrein (gratis).
Vind ons op Google Maps.

Eeuwenoud familielandgoed
Landgoed Sandenburg is al meer dan 200 jaar particulier bezit van de familie Van Lynden van Sandenburg, en is een van de grootste landgoederen in de Provincie Utrecht. Kasteel Sandenburg wordt nog steeds door de familie bewoond.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
E   Laura@oranjerie-sandenburg.nl
T    0343 – 227 000