Vergaderen op Kasteel Sandenburg

Zoekt u een niet-alledaagse locatie voor een executive vergadering of heisessie? Wij ontvangen u graag bij ons thuis op Kasteel Sandenburg.

Zaal
Drie aaneengesloten vertrekken aan de voorzijde van het kasteel staan exclusief tot uw beschikking: de ontvangsthal met marmeren vloer, de vergaderzaal met uitzicht op het park, en de salon met haard en torenzitje. Neem uw laarzen mee en trek er met uw team op uit om inspiratie op te doen in het prachtige landschap. Of brainstorm bij de haard in onze salon. Op Sandenburg, midden in de natuur, bent u er echt even helemaal uit.

Kasteel Sandenburg is geschikt voor vergaderingen tot 12 personen. In de tegenover het Kasteel gelegen Oranjerie kunnen bijeenkomsten tot 120 personen plaatsvinden.

Wij bieden u:
– Een kleinschalige en authentieke locatie
– Vergaderen in het groen in midden-Nederland
– Privacy en ruimte
– Gratis parkeren op eigen parkeerterrein

Bereikbaarheid
Landgoed Sandenburg ligt verscholen in de prachtige natuur van de Kromme Rijnstreek en Utrechtse Heuvelrug, nabij het landelijke Langbroek. Sandenburg is drie kwartier rijden van Amsterdam en 20 minuten van Utrecht.
Vind ons op Google Maps.

Eeuwenoud familielandgoed
Landgoed Sandenburg is een van de grootste particuliere landgoederen van de Provincie Utrecht. Kasteel Sandenburg wordt bewoond door de graaf en gravin Van Lynden van Sandenburg.

Contact
E   Laura@oranjerie-sandenburg.nl
T    06-1848 6668

    Naam *

    Emailadres *

    Telefoonnummer

    Eventuele opmerkingen