Exclusieve vergaderlocatie

Welkom op Kasteel Sandenburg

Zoekt u een niet-alledaagse locatie voor een executive vergadering of heisessie? Wij ontvangen u graag op Kasteel Sandenburg, net buiten Utrecht.

Exclusieve vergaderlocatie met privacy

U heeft bij ons alle privacy. Drie aaneengesloten vertrekken aan de voorzijde van het kasteel staan exclusief tot uw beschikking: de ontvangsthal met marmeren vloer, de eetkamer met uitzicht op het park, en de salon met haard en torenzitje. Neem uw laarzen mee en trek er met uw team op uit om inspiratie op te doen in het prachtige landschap. Of brainstorm bij de haard in onze salon. Op Sandenburg, midden in de natuur, bent u er echt even helemaal uit.

Zaalcapaciteit

Kasteel Sandenburg is een exclusieve vergaderlocatie voor vergaderingen tot 12 personen. Met 1,5 meter afstand is de maximale capaciteit 6 personen. In de tegenover het Kasteel gelegen Oranjerie kunnen bijeenkomsten tot 80 personen plaatsvinden.

Eeuwenoud familielandgoed

Landgoed Sandenburg is een eeuwenoud familielandgoed, verscholen in het prachtige coulissen landschap net buiten Utrecht. Met 600 hectare is Sandenburg een van de grootste particuliere landgoederen in de regio.  Kasteel Sandenburg wordt bewoond door de familie Van Lynden van Sandenburg.

Centraal gelegen vergaderlocatie

Vanuit Amsterdam bereikt u ons in een uur; vanuit Utrecht is het 20 minuten rijden. Parkeren is gratis, op eigen terrein. Elektrische laadpalen aanwezig. Kijk voor een routebeschrijving op Google Maps.

Prijzen

Locatiehuur: Ma – vrij € 1.100. Koffie, thee en flip-over inbegrepen. Prijzen zijn ex btw.

Virtuele rondleiding van onze exclusieve vergaderlocatie

Klik hier voor een virtuele rondleiding van onze locatie of bekijk foto’s in onze fotogalerij.

Beschikbaarheid

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij reageren binnen een werkdag. U kunt natuurlijk ook even bellen: 06-18486668.

    Naam *

    Emailadres *

    Telefoonnummer

    Eventuele opmerkingen