Groene vergaderlocatie bij Utrecht

Bent u op zoek naar een groene vergaderlocatie bij Utrecht? Welkom in de Oranjerie van Landgoed Sandenburg! Landgoed Sandenburg is een eeuwenoud familielandgoed, verscholen in het prachtige coulissen landschap net buiten Utrecht. Laat u inspireren door de natuur op deze unieke historische locatie in het hart van Nederland.

Privacy en ruimte
De Oranjerie bevindt zich op het besloten deel van het landgoed en staat exclusief tot uw beschikking. U geniet bij ons dus veel privacy. De grote zaal van de Oranjerie is een ruime, lichte zaal met een hoogte van zeven meter. Vanuit de zeven grote openslaande deuren heeft u een weids uitzicht over de velden en het prachtige witgepleisterde Kasteel Sandenburg.

Oase van groen en rust
De Oranjerie beschikt over een eigen terras en tuin. Bij mooi weer kunnen de ontvangst, lunch en borrel dus ook buiten plaatsvinden. Misschien krijgt u wel bezoek van de pauwen en parelhoenders die vrij door de tuin lopen! Tussen het vergaderen door kunt u ook even de benen strekken op de vele wandelpaden die over het landgoed kronkelen, langs onze damherten of bosvarkentjes. Op Landgoed Sandenburg bent u er echt even helemaal uit.

Plug-in vergaderapparatuur
De grote zaal van de Oranjerie is uitgerust met een plafondbeamer en een plug-in geluidssysteem. Dankzij de stijlvolle akoestische panelen heeft de zaal een aangename akoestiek. Met een sterke wifi-verbinding is de Oranjerie ook goed geschikt voor het streamen van bijeenkomsten. Indien gewenst kan onze technische partner de regie van beeld en geluid voor u verzorgen.

Centrale ligging
Landgoed Sandenburg ligt centraal in Nederland. Vanuit Amsterdam bereikt u ons in slechts drie kwartier, en vanuit Utrecht is het een korte rit van 20 minuten. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Ook zijn er laadpalen voor elektrische auto’s. Voor een routebeschrijving klikt u hier.

Brochure en contact
De Oranjerie biedt ruimte aan gezelschappen van 10 tot 72 personen. Belangstelling? Neem contact met ons op via het formulier of bel ons op 06-18486668. Wij reageren binnen een werkdag.

  Naam *

  Emailadres *

  Telefoonnummer

  Eventuele opmerkingen

  foto-vergaderen

  Klik op de afbeelding om de brochure te bekijken.