Vergaderen in het Koetshuis

Bijzondere vergader- en trainingslocatie op Landgoed Sandenburg

Midden in Nederland, in het buitengebied van Utrecht, ligt Landgoed Sandenburg verscholen in de natuur van de Kromme Rijnstreek. Een oase van rust, natuur en inspiratie waar de eeuwenoude historie voelbaar en zichtbaar is. Maar daarnaast ook een hedendaagse locatie, van alle gemakken voorzien. Ideaal om in alle rust te vergaderen of inspiratie op te doen tijdens een training.

Ontvang uw gasten in stijl
De statige indruk van de panden in combinatie met de prachtige omgeving zorgt ervoor dat uw gasten in stijl worden ontvangen. Het Koetshuis op Sandenburg biedt meerdere mogelijkheden. Of u met een klein of groot gezelschap komt, wij beschikken over meerdere ruimten van diverse grootte. Voor vergaderingen en trainingen kunt u gebruik maken van vele gratis parkeerplaatsen, internet (wifi)  en koffie- en thee faciliteiten (specifieke wensen voor eten/drinken zijn mogelijk).

Een locatie vol inspiratie
En met prettige bijkomstigheden, zoals de mogelijkheid tot het maken van een (lunch) wandeling op het landgoed of lunchen aan de picknicktafel. Zodat u daarna weer fris en vol inspiratie verder kunt vergaderen of een training geven/volgen.

Duurzame locatie
Sandenburg hecht veel waarde aan duurzaamheid. Op verschillende manieren proberen de eigenaren duurzaam te leven en te werken, om zo het landgoed en haar historische waarde in stand te houden. Zo wordt bijvoorbeeld door de diverse gebouwen op de buitenplaats gebruik gemaakt van zonne-energie. Voor het maken van hekken, bruggen en (buiten) meubels gebruikt men hout van het landgoed wat wordt verwerkt in eigen werkplaats. De werkplaats en verschillende panden worden verwarmd met eigen hout. Daarnaast zijn er op de parkeerplaats meerdere laadzuilen op zonne-energie beschikbaar.

Bereikbaarheid en parkeren
Sandenburg is goed bereikbaar met eigen vervoer. Voor het openbaar vervoer is er een busverbinding met de Utrechtse Heuvelrug beschikbaar. Via onze pagina contact kunt u kijken wat voor u de beste route is. Naast het grote parkeerterrein, zijn er ook bij de entree van het Koetshuis vijf parkeerplaatsen beschikbaar voor gasten van de aldaar gevestigde bedrijven.

Meer informatie?
Wilt u graag meer informatie en/of een offerte over de mogelijkheden voor uw training of vergadering? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om uw eventuele wensen voor een vergadering of training met ons door te nemen. Via ons contactformulier hieronder kunt u ons een bericht sturen of als u dat prettiger vindt kunt u ons bereiken via telefoonnummer: 06- 16523492.

.button-5b03aeb647306 { margin-bottom: 10px; margin-top: 10px; min-width: 0px !important; } .button-5b03aeb647306 { background-color:#a58d6d; } .mk-button.button-5b03aeb647306.flat-dimension:hover { background-color:#a58d6d !important; color:#ffffff !important; }

Wilt u graag een offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam *

Contactpersoon *

Emailadres *

Telefoonnummer *

Gewenste datum *

Eventuele opmerkingen

.full-width-5b03aeb647d4a { min-height:100px; padding:35px 0 0px; margin-bottom:0px; background-color:#eaeaea; } #background-layer--5b03aeb647d4a { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; } .full-width-5b03aeb647d4a .mk-fancy-title.pattern-style span, .full-width-5b03aeb647d4a .mk-blog-view-all { background-color: #eaeaea !important; }