Livestreamen vanuit de Oranjerie van Landgoed Sandenburg

Op zoek naar een mooie locatie in Midden-Nederland voor het livestreamen van een vergadering of training? De Oranjerie van Landgoed Sandenburg is een kleinschalige vergaderlocatie in de natuur vlak bij Utrecht, met veel rust en privacy en moderne vergaderfaciliteiten.

Livestreamen vanuit de Oranjerie

De Oranjerie staat in een rustige en groene omgeving, in de tuin van Kasteel Sandenburg. Het is een lichte ruimte, zeven meter hoog en met zeven grote openslaande deuren naar de tuin. De grote zaal (123m2) heeft een mooie bakstenen vloer ingelegd met marmer en een marmeren rozet in het midden. Het gehele gebouw staat exclusief tot uw beschikking.

De Oranjerie heeft een goede internetverbinding en een mooie akoestiek (akoestische panelen). Beamer en groot scherm aanwezig. We helpen u graag met de technische set-up voor het livestreamen van uw vergadering.

Hybride event

Wilt u een live event combineren met het livestreamen naar een breder publiek? We zorgen er voor dat uw bijeenkomst in de Oranjerie op een veilige manier plaatsvindt. Met 1,5 meter afstand kunnen in de zaal tot 24 gasten plaatsnemen. Er is dan nog ruim plek voor een podium voor de sprekers.

 Fotogalerij

Bekijk foto’s van de zakelijke opstellingen in de fotogalerij

Onze zakelijke klanten

o.a: Tempoteam; Talpa, RTL4, Sysca, New Amsterdam, Stichting Meander-Prokino, Governance University, FBNed.

Bereikbaarheid

Landgoed Sandenburg ligt op drie kwartier rijden van Amsterdam en 20 minuten van Utrecht. Gratis parkeren op eigen terrein.
Vind ons op Google Maps.

Meer informatie

De Oranjerie is op afspraak open voor bezichtigingen. Maak een afspraak via 06-18486668 of vul onderstaand formulier in.

    Naam *

    Emailadres *

    Telefoonnummer

    Eventuele opmerkingen