Locatie Married at First Sight 2024 

Trouwen op een locatie van Married at First Sight 2024? Welkom in de Oranjerie van Landgoed Sandenburg! Oranjerie Sandenburg is te zien tijdens het koppeldiner van MAFS 2024. De fraaie witgepleisterde Oranjerie, gelegen in de tuin van Kasteel Sandenburg, is een vaste trouwlocatie van de gemeente Wijk bij Duurstede.

De Oranjerie van Landgoed Sandenburg
Landgoed Sandenburg is een eeuwenoud familielandgoed, verscholen in het coulisselandschap net buiten Utrecht. Met zijn prachtige witgepleisterde kasteel en bijgebouwen is Sandenburg net een sprookje. De Oranjerie is een lichte ruimte van wel zeven meter hoog. Door de zeven grote openslaande deuren kijk je uit op Kasteel Sandenburg en de prachtige landelijke omgeving. Dankzij de grote ramen heeft de Oranjerie een mooie lichtinval, en leent de ruimte zich uitstekend voor het maken van huwelijksfoto’s.

De Oranjerie heeft een heerlijk zonnig terras en een eigen tuin. Bij mooi weer zetten we de grote tuindeuren open en is op de achtergrond een orkest van vogeltjes te horen. Misschien krijgen jullie wel bezoek van de pauwen en parelhoenders die vrij door de tuin lopen!

Trouwbrochure
Belangstelling? Klik hier voor meer informatie en voor onze trouwbrochure!