Open dag voor Bruidsparen

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! En wat leuk dat jullie belangstelling hebben om jullie huwelijk te voltrekken en vieren in de Oranjerie van Landgoed Sandenburg. Jullie zijn van harte welkom om de Oranjerie te komen bezichtigen tijdens onze open dag voor Bruidsparen op zondag 30 juni 2024. We zijn open tussen 10:00 en 16:00 uur. Meld je graag even aan via dit formulier.

  Naam *

  Emailadres *

  Telefoonnummer

  Eventuele opmerkingen

  Komen jullie liever op een ander moment langs? Dat kan natuurlijk ook. Bel of mail ons dan graag even van te voren om een afspraak te maken: 06-18486668 of info@oranjerie-sandenburg.nl.

  Trouwen in de Oranjerie van Landgoed Sandenburg
  Landgoed Sandenburg is een eeuwenoud familielandgoed, verscholen in het coulisselandschap net buiten Utrecht. Met zijn prachtige witgepleisterde kasteel en bijgebouwen is Sandenburg net een sprookje. Al meer dan twee eeuwen wordt het kasteel bewoond door de familie Van Lynden van Sandenburg. De fraaie witgepleisterde Oranjerie, gelegen in de tuin van Kasteel Sandenburg, is een vaste trouwlocatie van de gemeente Wijk bij Duurstede.

  De Oranjerie van Landgoed Sandenburg
  De Oranjerie is een lichte ruimte van wel zeven meter hoog. Op jullie grote dag staat het hele gebouw exclusief tot jullie beschikking; er zijn die dag geen andere huwelijken op het landgoed. Door de zeven grote openslaande deuren kijk je uit op Kasteel Sandenburg en de prachtige landelijke omgeving. Dankzij de grote ramen heeft de Oranjerie een mooie lichtinval, en leent de ruimte zich uitstekend voor het maken van huwelijksfoto’s. De Oranjerie heeft een heerlijk zonnig terras en een eigen tuin. Bij mooi weer zetten we de grote tuindeuren open en is op de achtergrond een orkest van vogeltjes te horen. Misschien krijgen jullie wel bezoek van de pauwen en parelhoenders die vrij door de tuin lopen!

  Klik hier voor onze trouwbrochure.