Zakelijke ontvangsten


Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in de natuur bij Utrecht?
Ontvang uw gasten in stijl in de Oranjerie of op het Kasteel van Landgoed Sandenburg! Vergaderen op een eeuwenoud familielandgoed, met veel rust en privacy.

Oranjerie

De Oranjerie is een mooie locatie voor productpresentaties, netwerkevenementen en diners. De Oranjerie staat in de tuin van Kasteel Sandenburg en heeft een eigen tuin en terras. Met zeven grote openslaande deuren naar de tuin  voelen uw gasten zich echt even ‘buiten’.  Het gehele gebouw staat exclusief tot uw beschikking. De Oranjerie is voorzien van een beamer en groot scherm.

Kasteel 
In het Kasteel kunt u vergaderen en dineren. Drie aaneengesloten vertrekken aan de voorzijde van het kasteel staan exclusief tot uw beschikking: de ontvangsthal met marmeren vloer, de vergaderzaal met uitzicht op het park, en de salon met torenzitje. Neem uw laarzen mee en trek er op uit om inspiratie op te doen in de natuur, of brainstorm bij de haard in de salon!

Break-out rooms
Naast de Oranjerie en het Kasteel ligt het Koetshuis. In het Koetshuis zijn drie ruimtes beschikbaar voor breakout-sessies. Deze ruimtes liggen op een eigen verdieping, en beschikken over moderne vergaderapparatuur en een bar / keuken.

Capaciteit
Oranjerie:  20 tot 120 personen.
Kasteel:      6 tot 12 personen
Koetshuis:  10 tot 60 personen

Bereikbaarheid
Landgoed Sandenburg is een kleinschalige vergaderlocatie in de natuur bij Utrecht. Vanuit Amsterdam bereikt u ons in drie kwartier; vanuit Utrecht bent u er in 20 minuten. Gratis parkeren op eigen terrein.
Vind ons op Google Maps.

Sfeerimpressie
Bekijk onderstaande video of een 360° foto in de fotogalerij


Meer informatie
Vraag onze brochure aan of neem contact met ons op voor een bezichtiging.

Naam *

Emailadres *

Telefoonnummer

Eventuele opmerkingen

Onze Klanten
o.a: Tempoteam; Talpa, RTL4, Sysca, New Amsterdam, Bayware, DeCeuninck, MvH Media, Topfund, UPG, The Doc, Den Treek Henschoten, Glasvezel Buitenaf, Kunst op Locatie, WBE Utrecht.