Uw evenement in de Oranjerie

Exclusieve locatie 
De Oranjerie ligt in een oase van rust en natuur, in het besloten deel van het landgoed, tegenover Kasteel Sandenburg. Niet zo lang geleden was de Oranjerie nog in gebruik als overwinter plaats voor de palmbomen en sinaasappelboompjes die in de zomer langs de oprijlaan staan. Sinds 2018 is de Oranjerie in gebruik als evenementenlocatie.

Zaal
De lichte Oranjerie, met zijn zeven grote openslaande deuren naar het park van het Kasteel, is een prachtige plek om uw gasten te ontvangen. De gehele Oranjerie staat exclusief tot uw beschikking. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het zonnige terras en het grasveld onder de oude perenboom. De Oranjerie is geschikt voor gezelschappen van 20 tot 120 personen. De Grote Zaal  is zeven meter hoog en heeft een oppervlakte van 120 vierkante meter.

Wij bieden u:
– Een kleinschalige en authentieke locatie
– Een landelijke omgeving in midden – Nederland
– Privacy en ruimte
– Catering op hoog niveau

Bereikbaarheid
Landgoed Sandenburg ligt verscholen in de prachtige natuur van de Kromme Rijnstreek en Utrechtse Heuvelrug, nabij het landelijke Langbroek. Sandenburg is drie kwartier rijden van Amsterdam en 20 minuten van Utrecht. Het landgoed heeft een eigen parkeerterrein (gratis).
Vind ons op Google Maps.

Trouwen
Een romantisch huwelijk op een unieke locatie, met veel mogelijkheden voor persoonlijke invulling. Dat kan in de Oranjerie van Landgoed Sandenburg. Lees hier meer over trouwen in de Oranjerie.

Zakelijke ontvangsten
Wij verzorgen graag uw zakelijke ontvangsten. Zoekt u een bijzondere locatie voor uw productpresentatie, klantendag, kick-off meeting of zakelijke receptie? In onze besloten omgeving, midden in de natuur, zijn uw gasten er echt even helemaal uit. Voor vergaderingen tot 10 personen kunt u ook terecht in het Kasteel.

Recepties en private dinners 
De Oranjerie is een prachtige ruimte om een bijzondere gelegenheid of jubileum te vieren. We werken samen met een selecte groep gepassioneerde cateraars. Zij staan klaar om uw receptie of diner tot in de puntjes te verzorgen.

Afscheid
In de Oranjerie van Landgoed Sandenburg kunt u in alle rust en op persoonlijke wijze afscheid nemen van een dierbare.
Lees hier meer over een condoleance receptie in de Oranjerie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Wilt u de Oranjerie bezichtigen of meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via Laura@oranjerie-sandenburg.nl of 06 – 1848 6668

Eeuwenoud familielandgoed
Landgoed Sandenburg is al meer dan 200 jaar particulier bezit van de familie Van Lynden van Sandenburg, en is een van de grootste landgoederen in de Provincie Utrecht. Kasteel Sandenburg wordt nog steeds door de familie bewoond.