Op zoek naar een unieke evenementenlocatie?

Landgoed Sandenburg
Landgoed Sandenburg ligt net buiten Utrecht, in de prachtige natuur van de Kromme Rijnstreek en Utrechtse Heuvelrug. Dit bijzondere landgoed is al meer dan 220 jaar particulier bezit van de familie Van Lynden van Sandenburg. Het sprookjesachtige Kasteel Sandenburg, met zijn witgepleisterde muren, kantelen en torens, wordt nog steeds door de familie bewoond.

Exclusieve locatie voor besloten bijeenkomsten
Ontvang uw gasten in stijl in de Oranjerie van Landgoed Sandenburg.
De Oranjerie ligt in een oase van rust en natuur in het besloten deel van het landgoed, tegenover Kasteel Sandenburg. Niet zo lang geleden was de Oranjerie nog in gebruik als overwinter plaats voor de palmbomen en sinaasappelboompjes die in de zomer langs de oprijlaan staan. Nu wordt de Oranjerie aangeboden als exclusieve locatie voor besloten bijeenkomsten. De Grote Zaal van de Oranjerie is zeven meter hoog en heeft een oppervlakte van ruim 120 vierkante meter. Bij mooi weer kunt u uw gasten ook ontvangen op het terras en het grasveld onder de oude perenboom.

 

Contact
Wilt u de Oranjerie bezichtigen of meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via Laura@oranjerie-sandenburg.nl of 0343-227 000.

Bezoekadres: Sandenburgerlaan 6, 3947 CS Langbroek.

Trouwen
Een romantisch huwelijk op een unieke locatie, met veel mogelijkheden voor persoonlijke invulling. Dat kan in de Oranjerie van Landgoed Sandenburg, vaste trouwlocatie van de Gemeente Wijk bij Duurstede. Onze wedding planner denkt graag met u mee.
Klik hier voor meer informatie over trouwen in de Oranjerie.

Recepties en private dinners
De lichte Oranjerie, met zijn zeven grote openslaande deuren naar het park van het Kasteel, is een prachtige ruimte om bijzondere gelegenheden te vieren. We werken samen met een selecte groep gepassioneerde cateraars. Zij staan klaar om uw receptie, lunch of diner naar uw wensen te verzorgen.

Zakelijke ontvangsten
Natuurlijk verzorgen wij ook graag uw zakelijke ontvangsten. De Oranjerie is een zeer geschikte locatie om inspiratie op te doen tijdens een heidag, brainstormsessie, vergadering of seminar. In onze besloten omgeving, midden in de natuur, bent u er echt even helemaal uit.

Afscheid
In de Oranjerie van Landgoed Sandenburg kunt u in alle rust en op persoonlijke wijze afscheid nemen van een dierbare. Klik hier voor meer informatie over een condoleance receptie of afscheidsbijeenkomst in de Oranjerie van Landgoed Sandenburg.