Op zoek naar een unieke evenementenlocatie?

Ontvang uw gasten in stijl 

Landgoed Sandenburg
Landgoed Sandenburg ligt net buiten Utrecht, in de prachtige natuur van de Kromme Rijnstreek en Utrechtse Heuvelrug. Dit bijzondere landgoed is al meer dan 220 jaar particulier bezit van de familie Van Lynden van Sandenburg. Het sprookjesachtige Kasteel Sandenburg, met zijn witgepleisterde muren, kantelen en torens, wordt nog steeds door de familie bewoond.

De Oranjerie
De Oranjerie ligt in een oase van rust en natuur in het besloten deel van het landgoed, tegenover Kasteel Sandenburg. Niet zo lang geleden was de Oranjerie nog in gebruik als overwinterplaats voor de palmbomen en sinaasappelboompjes die in de zomer langs de oprijlaan staan. Nu wordt de Oranjerie aangeboden als exclusieve locatie voor besloten bijeenkomsten.

Uw lunch, diner of receptie in de Oranjerie
De lichte Oranjerie, met zijn zeven meter hoge plafond en zeven grote openslaande deuren, is een prachtige ruimte om een bijzondere gelegenheid te vieren met een diner of receptie. De Grote Zaal van de Oranjerie heeft een oppervlakte van ruim 120 vierkante meter en is geschikt voor diners tot 75 personen. Bij mooi weer kunt u uw gasten ook ontvangen op het terras en het grasveld onder de oude perenboom.

Trouwen in de Oranjerie
Een romantisch huwelijk op een unieke locatie, met veel mogelijkheden voor persoonlijke invulling. Dat kan in de Oranjerie van Landgoed Sandenburg, vaste trouwlocatie van de Gemeente Wijk bij Duurstede. Onze wedding planner denkt graag met u mee.
Klik hier voor meer informatie over trouwen in de Oranjerie.

Zakelijke ontvangsten
Natuurlijk verzorgen wij ook graag uw zakelijke ontvangsten. De Oranjerie is een zeer geschikte locatie om inspiratie op te doen tijdens een heidag, brainstormsessie, vergadering of seminar. In onze besloten omgeving, midden in de natuur, bent u er echt even helemaal uit.

Bereikbaarheid en parkeren
Landgoed Sandenburg is centraal gelegen in het buitengebied van Utrecht. Station Driebergen – Zeist ligt op tien minuten afstand. Het landgoed beschikt over een grote parkeerplaats met gratis parkeerplaatsen en elektrische laadzuilen.

Bezichtiging en Contact
Wilt u de Oranjerie bezichtigen of meer informatie ontvangen? Neem dan graag contact met ons op via Laura@oranjerie-sandenburg.nl of 06-18486668.

.button-5bc99afdcada8 { margin-bottom: 10px; margin-top: 10px; min-width: 0px !important; } .button-5bc99afdcada8 { background-color:#a58d6d; } .mk-button.button-5bc99afdcada8.flat-dimension:hover { background-color:#a58d6d !important; color:#ffffff !important; }

Proef de sfeer van een eeuwenoud landgoed
in de Oranjerie van Landgoed Sandenburg