Perzische bruiloft op Landgoed Sandenburg

Op zoek naar een romantische locatie voor een Perzische bruiloft?

In de Oranjerie van Landgoed Sandenburg beleven Perzische bruidsparen hun droombruiloft. Op onze prachtige locatie vieren zij de liefde op hun eigen manier. Zij kiezen de tradities die zij terug willen laten komen op hun huwelijksdag, en verwennen hun gasten met de beste Perzische keuken.

Landgoed Sandenburg

Landgoed Sandenburg is een kleinschalige trouwlocatie midden in de natuur van het Utrechtse buitengebied. Het sprookjesachtige Kasteel Sandenburg, met zijn witgepleisterde muren, kantelen en torens, vormt een prachtig decor voor een romantisch Perzisch huwelijk. De huwelijksvoltrekking vindt plaats in de Oranjerie, tegenover het Kasteel. De gehele Oranjerie staat exclusief tot jullie beschikking. De Oranjerie heeft een eigen tuin en heerlijk zonnig terras. Bij mooi weer zetten we de zeven grote tuindeuren open en is op de achtergrond een orkest van vogeltjes te horen. Misschien krijgen jullie wel bezoek van de pauwen of fazanten die vrij door de tuin rondlopen!

Bruidsfotografie

Door de hoge ramen en mooie lichtinval is de Oranjerie bijzonder geschikt voor bruidsfotografie. Ook buiten, voor het Kasteel en de Oranjerie, kunnen jullie prachtig foto’s maken. Bezoek voor een sfeerimpressie onze fotogalerij of video’s op youtube.

Bruidskamer Kasteel Sandenburg

Het Kasteel beschikt over een prachtige bruidskamer waar de bruid zich kan aankleden en haar en make-up kan laten doen (optioneel). De bruidegom ziet zijn bruid voor het eerst in haar trouwjurk als de deuren van het Kasteel open gaan en de bruid op het bordes verschijnt. De bruidskamer ligt aan de voorzijde van het Kasteel, met uitzicht op de Oranjerie.

Feest

De Oranjerie is een mooie locatie voor een intieme ceremonie, receptie en Perzisch diner tot 80 personen. Omdat de Oranjerie in een stiltegebied ligt, is een dansfeest bij ons niet mogelijk. Er zijn echter verschillende mooie feestlocaties op 5 tot 15 minuten rijden. We helpen jullie graag met het vinden van een locatie waar jullie na de ceremonie en het diner door kunnen feesten.

Partners Perzische bruiloften

Onze partner Saffraan Catering biedt het beste van de Perzische keuken. Mohammed Mohseni stelt jullie ideale Perzische menu samen. Hij combineert de heerlijkste smaken met een stijlvolle presentatie.
Onze wedding specialist Margreet Sprienstra van Elsker Livet Boutique Weddings is gespecialiseerd in Perzische bruiloften. Zij begeleidt jullie met alle details en zet jullie wensen om in mogelijkheden.

Bereikbaarheid

Sandenburg is drie kwartier rijden van Amsterdam en 20 minuten van Utrecht. Parkeren is gratis, op ons eigen parkeerterrein. Elektrische laadpalen aanwezig. Kijk voor een routebeschrijving op Google Maps.

Trouwbrochure en bezichtigingen

Enthousiast? Download hier onze trouwbrochure Perzische bruiloft met ons speciale aanbod voor Perzische huwelijken. Voor een bezichtiging kunnen jullie contact met ons opnemen via 06-18486668, of onderstaand formulier invullen.

Update Corona

De Oranjerie is op afspraak open voor bezichtigingen. Wel vragen we u met niet meer dan twee personen langs te komen.

    Naam *

    Emailadres *

    Telefoonnummer

    Eventuele opmerkingen