Welkom op onze livestreamlocatie
Op zoek naar een mooie livestreamlocatie voor een vergadering of training? Welkom in de Oranjerie van Landgoed Sandenburg!

Livestreamlocatie Oranjerie Sandenburg
De Oranjerie is zeven meter hoog en heeft zeven grote openslaande deuren naar buiten. De Grote Zaal heeft een mooie bakstenen vloer ingelegd met marmer. U heeft bij ons alle privacy: de hele Oranjerie staat exclusief tot uw beschikking. Door de zeven hoge openslaande deuren kijkt u uit op de tuin en het witgepleisterde Kasteel Sandenburg.

Plug-in vergaderapparatuur
De Oranjerie is voorzien van een beamer met groot scherm (2×3 m) en een moderne plug-in geluidsinstallatie. Dankzij de fraaie akoestische panelen heeft de Oranjerie een mooie, rustige akoestiek. Vanzelfsprekend hebben wij een goede wifi-verbinding. Onze technische partner helpt u graag met de streaming set-up.

Hybride event
Wilt u een live event combineren met streaming naar een breder publiek? We zorgen er voor dat uw bijeenkomst in de Oranjerie op een veilige manier plaatsvindt. De Grote Zaal heeft een vloeroppervlak van 120m2 en is geschikt voor bijeenkomsten van 20 tot 72 personen. Met 1,5 meter afstand kunt u tot 32 gasten ontvangen.

Ventilatie
Vanzelfsprekend wordt voor elke bijeenkomst de zaal goed gelucht. Daarnaast beschikt de Oranjerie over een mechanisch ventilatiesysteem, dat continu de CO2 meet en afvoert, en de binnenlucht op een gezond peil houdt.

Centraal gelegen
Landgoed Sandenburg is een eeuwenoud familielandgoed, verscholen in het prachtige coulissen landschap net buiten Utrecht. Vanuit Amsterdam bent u er in drie kwartier; vanuit Utrecht is het 20 minuten rijden. Parkeren is gratis, op eigen terrein. Elektrische laadpalen aanwezig. Kijk voor een routebeschrijving op Google Maps.

Prijzen
De locatiehuur van de Oranjerie bedraagt op ma-do €1.070, en op vrij-zat €1.150 ex btw. Optioneel: geluidsversterking met draadloze handheld microfoon €100; beamer met groot scherm € 150; TV scherm 65 inch op standaard €100. De kosten van de catering zijn afhankelijk van uw wensen. We werken samen met twee vaste cateraars, Catering Oud London en Vernooy Catering. Meer informatie treft u hier.

Online rondleiding
Belangstelling? We geven u graag een online rondleiding. U kunt contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier, of bellen via 06-18486668. We reageren binnen een werkdag. Klik hier voor foto’s van de zaal en omgeving.

    Naam *

    Emailadres *

    Telefoonnummer

    Eventuele opmerkingen