Stijlvolle livestreamlocatie

Welkom op onze livestreamlocatie 

Op zoek naar een mooie locatie voor het livestreamen van een vergadering of training? Welkom in de Oranjerie van Kasteel Sandenburg!

Livestreamlocatie Oranjerie Sandenburg

De Oranjerie is zeven meter hoog en heeft zeven grote openslaande deuren naar buiten. De Grote Zaal heeft een mooie bakstenen vloer ingelegd met marmer. U heeft bij ons alle privacy: de hele Oranjerie staat exclusief tot uw beschikking. Door de zeven hoge openslaande deuren kijkt u uit op de tuin en het witgepleisterde Kasteel Sandenburg.

Moderne apparatuur

De Oranjerie is voorzien van een beamer met groot scherm (2×3 m) en een moderne plug-in geluidsinstallatie. Dankzij de fraaie akoestische panelen heeft de Oranjerie een mooie, rustige akoestiek. Vanzelfsprekend hebben wij een goede wifi-verbinding. Onze technische partner helpt u graag met de streaming set-up.

Hybride event

Wilt u een live event combineren met streaming naar een breder publiek? We zorgen er voor dat uw bijeenkomst in de Oranjerie op een veilige manier plaatsvindt. De Grote Zaal heeft een vloeroppervlak van 120m2 en is geschikt voor bijeenkomsten tot 80 personen. Met 1,5 meter afstand kunt u tot 32 gasten ontvangen.

Centraal gelegen livestreamlocatie

Landgoed Sandenburg is een eeuwenoud familielandgoed, verscholen in het prachtige coulissen landschap net buiten Utrecht. Vanuit Amsterdam bent u er in drie kwartier; vanuit Utrecht is het 20 minuten rijden. Parkeren is gratis, op eigen terrein. Elektrische laadpalen aanwezig. Kijk voor een routebeschrijving op Google Maps.

Prijzen

Locatiehuur Ma – vrij € 1.070, weekend € 1.150. Stoelen, katheder, flip-over en overkapping van het terras zijn inbegrepen. Extra’s (optioneel): geluidsversterking met draadloze handheld microfoon € 100; beamer met scherm 2 x 3 m € 150; TV scherm 65’ op standaard € 100; laptop en presenter € 50; luxe leren stoelen met armleuning € 3. Prijzen zijn ex btw.

Beschikbaarheid

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij reageren binnen een werkdag. U kunt natuurlijk ook even bellen: 06-1848 6668.

Virtuele rondleiding

Klik hier voor een virtuele rondleiding van onze locatie of bekijk foto’s in onze fotogalerij.

Onze zakelijke klanten

o.a: Tempoteam, Talpa, RTL4, Sysca, New Amsterdam, FBNed,  MvH Media, UPG, Glasvezel Buitenaf, Governance University.

    Naam *

    Emailadres *

    Telefoonnummer

    Eventuele opmerkingen