Trainingslocatie bij Utrecht

Welkom op onze trainingslocatie bij Utrecht

Op zoek naar een inspirerende trainingslocatie bij Utrecht? Welkom in de Oranjerie van Landgoed Sandenburg!

Natuur, ruimte en frisse lucht

Landgoed Sandenburg is een eeuwenoud familielandgoed, verscholen in het prachtige coulissen landschap net buiten Utrecht. Met 600 hectare is Sandenburg een van de grootste particuliere landgoederen in de regio. Neem uw laarzen mee en geniet in de pauze van de prachtige natuur en buitenlucht!

Rust en privacy

De Oranjerie van Landgoed Sandenburg is een kleinschalige locatie. U heeft bij ons dan ook alle privacy. De Oranjerie staat in het besloten deel van het landgoed, en heeft een eigen terras en tuin. Door de zeven hoge openslaande deuren kijkt u uit op de tuin en het witgepleisterde Kasteel Sandenburg, dat nog steeds wordt bewoond door de familie Van Lynden van Sandenburg.

Zaalcapaciteit Oranjerie

De Grote Zaal van de Oranjerie heeft een vloeroppervlak van 120m2 en is geschikt voor bijeenkomsten tot 80 personen. Met 1,5 meter afstand kunt u tot 32 gasten ontvangen. De Oranjerie is zeven meter hoog, en heeft een mooie bakstenen vloer ingelegd met marmer. Door de grote openslaande deuren naar de tuin en het terras is de Oranjerie goed geventileerd. Het hele gebouw staat exclusief tot uw beschikking.

Moderne vergaderapparatuur

De Oranjerie is voorzien van een beamer met groot scherm (2×3 m) en een moderne plug-in geluidsinstallatie. Dankzij de fraaie akoestische panelen heeft de Oranjerie een mooie, rustige akoestiek. Het is natuurlijk ook mogelijk uw bijeenkomst te livestreamen. De Oranjerie heeft een goede wifi-verbinding: we helpen u graag met de technische set-up.

Centraal gelegen

Vanuit Amsterdam is Landgoed Sandenburg drie kwartier rijden; vanuit Utrecht bent u er in 20 minuten. Parkeren is gratis, op eigen terrein. Elektrische laadpalen aanwezig. Kijk voor een routebeschrijving op Google Maps.

Prijzen

Locatiehuur Ma – vrij € 1.070, weekend € 1.150. Stoelen, katheder, flip-over en overkapping van het terras zijn inbegrepen. Extra’s (optioneel): geluidsversterking met draadloze handheld microfoon € 100; beamer met scherm 2 x 3 m € 150; TV scherm 65’ op standaard € 100; laptop en presenter € 50; luxe leren stoelen met armleuning € 3. Prijzen zijn ex btw.

Online rondleiding

Belangstelling? We geven u graag een online rondleiding. U kunt contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier, of bellen via 06-18486668. We reageren binnen een werkdag. Klik hier voor foto’s van de zaal en omgeving.

Onze zakelijke klanten

o.a: Tempoteam, Talpa, RTL4, Sysca, New Amsterdam, Bayware, FBNed,  MvH Media, Topfund, UPG, Glasvezel Buitenaf, Governance University.

    Naam *

    Emailadres *

    Telefoonnummer

    Eventuele opmerkingen