Op zoek naar een inspirerende trainingslocatie bij Utrecht? Welkom in de Oranjerie van Landgoed Sandenburg! Landgoed Sandenburg is een eeuwenoud familielandgoed, verscholen in het prachtige coulissen landschap net buiten Utrecht. Neem uw laarzen mee en geniet in de pauze van de frisse lucht en natuur.

Natuur en privacy
De Oranjerie staat in het besloten deel van het landgoed, tegenover Kasteel Sandenburg. U heeft bij ons alle privacy: de hele Oranjerie, inclusief bijbehorende buitenruimtes (terras en tuin), staat exclusief tot uw beschikking. De vergaderzaal heeft een vloeroppervlak van 120m2 en is geschikt voor bijeenkomsten van 20 tot 72 personen.

Plug-in vergaderapparatuur
De vergaderzaal van de Oranjerie beschikt over een plafond beamer en een plug-in geluidsinstallatie. Dankzij de fraaie akoestische panelen heeft deze zaal een mooie, rustige akoestiek. Wilt u uw bijeenkomst livestreamen? De Oranjerie heeft een goede wifi-verbinding: we helpen u graag met de technische set-up.

Ventilatie
De Oranjerie is zeven meter hoog en heeft zeven openslaande deuren naar de tuin. Vanzelfsprekend wordt voor elke bijeenkomst de zaal goed gelucht. Daarnaast beschikt de Oranjerie over een mechanisch ventilatiesysteem, dat continu de CO2 meet en afvoert, en de binnenlucht op een gezond peil houdt.

Prijzen
De locatiehuur van de Oranjerie bedraagt op maandag en dinsdag  €1.235 ex btw, en op woensdag t/m zaterdag €1.320 ex btw. De kosten van de catering zijn afhankelijk van uw wensen. Onze vaste cateraar Vernooy Catering denkt graag met u mee en stelt een gedetailleerde offerte voor u op.

Centraal gelegen
Landgoed Sandenburg ligt centraal in Nederland. Vanuit Amsterdam bent u er in drie kwartier; vanuit Utrecht is het 20 minuten rijden. Parkeren is gratis, op eigen terrein. Elektrische laadpalen aanwezig. Kijk hier voor een routebeschrijving naar onze trainingslocatie bij Utrecht.

Online rondleiding
Belangstelling? We geven u graag een online rondleiding. U kunt contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier, of bellen via 06-18486668. We reageren binnen een werkdag. Klik hier voor foto’s van de zaal en omgeving.

    Naam *

    Emailadres *

    Telefoonnummer

    Eventuele opmerkingen