Romantische trouwlocatie

Op zoek naar een romantische trouwlocatie? Welkom in de Oranjerie van Landgoed Sandenburg!

Trouwen op een eeuwenoud landgoed
Landgoed Sandenburg is een eeuwenoud familielandgoed, verscholen in het coulisselandschap net buiten Utrecht. Met zijn prachtige witgepleisterde kasteel en bijgebouwen is Sandenburg net een sprookje. Al meer dan twee eeuwen wordt het kasteel bewoond door de familie Van Lynden van Sandenburg. De fraaie witgepleisterde Oranjerie, gelegen in de tuin van Kasteel Sandenburg, is een vaste trouwlocatie van de gemeente Wijk bij Duurstede.

De Oranjerie van Landgoed Sandenburg
De Oranjerie is een lichte ruimte van wel zeven meter hoog. Op jullie grote dag staat het hele gebouw exclusief tot jullie beschikking; er zijn die dag geen andere huwelijken op het landgoed. Door de zeven grote openslaande deuren kijk je uit op Kasteel Sandenburg en de prachtige landelijke omgeving. Dankzij de grote ramen heeft de Oranjerie een mooie lichtinval, en leent de ruimte zich uitstekend voor het maken van huwelijksfoto’s. De Oranjerie heeft een heerlijk zonnig terras en een eigen tuin. Bij mooi weer zetten we de grote tuindeuren open en is op de achtergrond een orkest van vogeltjes te horen. Misschien krijgen jullie wel bezoek van de pauwen en parelhoenders die vrij door de tuin lopen!

Trouwbrochure
Onze vaste cateraar Vernooy staat garant voor een warm onthaal en heerlijk eten en drinken. Of jullie nu kiezen voor een stijlvol huwelijksdiner aan lange tafels, of juist een informele barbecue in de tuin: Landgoed Sandenburg biedt talloze mogelijkheden. Bekijk de trouwbrochure op deze pagina voor inspiratie en meer informatie.

Aanmelden open dag
Jullie zijn van harte welkom om de Oranjerie te komen bekijken op onze eerstvolgende open dag. Deze vindt plaats op zondag 30 juni 2024, tussen 10 en 16 uur. Meld je hier aan. Kunnen jullie niet op deze datum? Neem dan gerust contact met ons op om een privébezoek in te plannen. Bel ons op 06-18486668 of mail naar info@oranjerie-sandenburg.nl.

Praktische informatie
Omdat de Oranjerie in een stiltegebied ligt, is een dansfeest met DJ of liveband bij ons niet mogelijk. Er zijn echter vele sfeervolle avondlocaties in de buurt waar jullie een mooi feest kunnen houden. Op onze pagina Tips en Inspiratie vinden jullie suggesties, en ook handige links naar leveranciers van bloemen, bruidstaarten, trouwauto’s en meer. Voor informatie over mogelijkheden zaalaankleding verwijzen we jullie graag naar onze Huisregels.

trouwbrochure-oranjerie-sandenburg

Klik op de afbeelding om de trouwbrochure te bekijken.