Romantische trouwlocatie 

Op zoek naar een romantische locatie voor jullie huwelijksdag? Welkom in de Oranjerie van Landgoed Sandenburg! Sandenburg is een eeuwenoud familielandgoed, verscholen in de natuur even buiten Utrecht. De hele Oranjerie staat exclusief tot jullie beschikking.

De Oranjerie
De Oranjerie is een lichte ruimte van wel zeven meter hoog, met zeven grote deuren naar het terras en de tuin. In de zomermaanden kunnen jullie hier tot 72 gasten ontvangen. In de wintermaanden, als het terras gesloten is, is het maximale aantal gasten 50. Bij mooi weer zetten we de grote deuren open en is op de achtergrond een orkest van vogeltjes te horen. Misschien krijgen jullie wel bezoek van de pauwen of parelhoenders die vrij door de tuin lopen! In de Oranjerie van Landgoed Sandenburg voel je je echt helemaal buiten.

Catering
Onze vaste cateraar Vernooy zorgt voor een gastvrije ontvangst en heerlijk eten en drinken. Willen jullie een stijlvol huwelijksdiner aan lange tafels? Of juist een bohemian chic lunch of BBQ in de tuin, onder de oude perenbomen? Vernooy Catering luistert graag naar jullie wensen en maakt voor jullie een offerte op maat. Self-catering of alleen een ceremonie zonder catering is bij ons niet mogelijk.

Feest
Omdat de Oranjerie in een stiltegebied ligt is een dansfeest bij ons niet mogelijk. Er zijn echter verschillende sfeervolle feestlocaties op 5 tot 25 minuten rijden waar jullie tot in de vroege uurtjes kunnen doorfeesten. Kijk hier voor onze suggesties.

Fotoshoot
Het maken van bruidsfoto’s is voorbehouden aan stellen die hun huwelijk in de Oranjerie vieren. Alleen een fotoshoot is bij ons niet mogelijk.

Tips en Huisregels
Op onze pagina Tips en Inspiratie vinden jullie onze suggesties voor feestlocaties, bloemisten, leveranciers bruidstaarten, trouwauto’s, paardenkoetsen, en een link naar de Gemeente Wijk bij Duurstede. Praktische informatie lees je in onze Huisregels.


Trouwbrochure

Bekijk onze trouwbrochure door op de onderstaande afbeelding te klikken. De brochure wordt geopend als PDF in een nieuw venster en kan ook worden gedownload.

Contact
Enthousiast? Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezichtiging: tel 06-18486668, info@oranjerie-sandenburg.nl. We luisteren graag naar jullie plannen en denken graag met jullie mee.
De Oranjerie is alleen op afspraak open.

Trouwen Oranjerie Sandenburg

Klik op de afbeelding om de PDF te bekijken.