Trouwen in de Oranjerie

Romantisch en exclusief huwelijk
Op zoek naar een trouwlocatie in Utrecht? Een romantisch huwelijk op een unieke locatie, met veel mogelijkheden voor persoonlijke invulling. Dat kan in de Oranjerie van Landgoed Sandenburg. De trouwceremonie vindt plaats in de Grote Zaal. In deze lichte, zeven meter hoge ruimte kunnen 75 gasten de ceremonie bijwonen. Na de huwelijksvoltrekking is er gelegenheid voor de fotoreportage voor de Oranjerie en het sprookjesachtige Kasteel Sandenburg.

Catering
Aansluitend viert u uw huwelijk met een toost, lunch of diner. Onze catering partners klaar staan om de culinaire invulling van uw huwelijk tot in de puntjes te verzorgen. Alle catering is maatwerk: u bepaalt zelf hoe uw dag er uit ziet.

Alleen trouwceremonie
Het is ook mogelijk alleen de trouwceremonie bij ons te houden. De Oranjerie staat dan gedurende een vaste tijdperiode tot uw beschikking.

Bezichtiging en open dagen
U bent natuurlijk van harte welkom om de Oranjerie te komen bezichtigen. Bel ons van te voren om een afspraak te maken. U kunt ook even binnenlopen op een van onze open dagen. De eerstvolgende open dag is zondag 22 september van 11 tot 4 uur.

Contact 
Voor beschikbaarheid en prijzen kunt u contact met ons opnemen via trouwen@oranjerie-sandenburg.nl of 06 – 1848 6668.

Omdat de Oranjerie in een stiltegebied ligt, kunnen we geen feesten accomoderen.