Romantische trouwlocatie 

Op zoek naar een romantische locatie voor jullie huwelijksdag? Welkom in de Oranjerie van Landgoed Sandenburg! Sandenburg is een eeuwenoud familielandgoed, verscholen in de natuur net buiten Utrecht. Jullie hebben bij ons alle privacy: de Oranjerie staat de hele dag exclusief tot jullie beschikking.

De Oranjerie
In de Oranjerie van Landgoed Sandenburg voel je je echt helemaal buiten. De Oranjerie is een lichte ruimte van wel zeven meter hoog, met zeven grote deuren naar het terras en de tuin. Bij mooi weer zetten we de grote deuren open en is op de achtergrond een orkest van vogeltjes te horen. Misschien krijgen jullie wel bezoek van de pauwen of parelhoenders die vrij door de tuin lopen! De Oranjerie is geschikt voor een ceremonie, lunch of diner tot 72 personen, en een receptie tot 100 personen. Wij zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Wijk bij Duurstede.

Catering
Onze cateraars verzorgen graag jullie receptie, lunch en/of diner. Een feestelijke BBQ, een walking dinner, of een stijlvol gezeten diner; jullie kunnen kiezen uit een groot aantal mogelijkheden. Het zelf verzorgen van catering is niet mogelijk.

Fotoshoot
Door de hoge ramen en prachtige lichtinval is de Oranjerie bijzonder geschikt voor bruidsfotografie. Ook buiten, voor het Kasteel en de Oranjerie, kan je prachtig foto’s maken. En bij aankomst natuurlijk, als jullie door het smeedijzeren toegangshek naar Kasteel Sandenburg naar binnen rijden. Het maken van bruidsfoto’s op Landgoed Sandenburg is exclusief voorbehouden aan stellen die bij ons trouwen.

Bruidskamer
Willen jullie elkaar ontmoeten op locatie? Kasteel Sandenburg beschikt over een authentieke bruidskamer waar de bruid zich kan aankleden. Jullie zien elkaar voor het eerst als de deuren van het Kasteel opengaan en de bruid op het bordes verschijnt!

Feest
Omdat de Oranjerie in een stiltegebied ligt is een dansfeest bij ons niet mogelijk. Er zijn echter verschillende sfeervolle feestlocaties binnen 5 tot 15 minuten rijden waar jullie tot in de vroege uurtjes kunnen doorfeesten. Vraag ons naar onze tips en suggesties.


Trouwbrochure

Enthousiast? Vraag de trouwbrochure aan en maak een afspraak voor een bezichtiging. Bel ons via 06-18486668 of vul onderstaand formulier in.

  Naam *

  Emailadres *

  Telefoonnummer

  Eventuele opmerkingen


  Centraal gelegen
  Landgoed Sandenburg ligt midden in Nederland, op 20 minuten rijden van Utrecht en drie kwartier van Amsterdam. Parkeren is gratis, op eigen terrein. Kijk voor een routebeschrijving op Google Maps.

  Meer informatie en inspiratie
  Kijk voor meer foto’s en inspiratie op onze fotogalerij of op onze pagina’s op Facebook, Instagram en Youtube . Reviews van onze gasten vinden jullie op Google Maps. Op onze pagina Inspiratie vind je tips over hotels, feestlocaties, decoraties, etc. Praktische informatie lees je in onze huisregels.