Trouwen op Landgoed Sandenburg


Op zoek naar een romantische trouwlocatie dicht bij Utrecht?
Kom langs in de Oranjerie van Kasteel Sandenburg!
Landgoed Sandenburg is een kleinschalige trouwlocatie midden in de natuur van het Utrechtse buitengebied. Het sprookjesachtige Kasteel Sandenburg, met zijn witgepleisterde muren, kantelen en torens, vormt een prachtig decor voor een romantisch huwelijk.

Trouwzaal

De huwelijksvoltrekking vindt plaats in de Oranjerie. De Oranjerie is zeven meter hoog, en heeft zeven grote deuren naar het park van Kasteel Sandenburg. Door de hoge ramen en mooie lichtinval is de Oranjerie bijzonder geschikt voor bruidsfotografie. Bij mooi weer zetten we de grote tuindeuren open en is op de achtergrond een orkest van vogeltjes te horen.

Heerlijk buiten
De toost met bruidstaart, receptie, lunch of het diner kunnen zowel in de Oranjerie als buiten plaatsvinden. De Oranjerie heeft een eigen tuin en een heerlijk zonnig terras, dat van april tot oktober overdekt is met een fraaie stretchtent op houten palen. En natuurlijk kunt u bij ons ook buiten trouwen, op het gras onder de oude perenboom. Misschien krijgt u wel bezoek van de pauwen of parelhoenders die vrij over het landgoed rondlopen.

Persoonlijk
Als familielandgoed vinden we het belangrijk dat uw huwelijk bij ons persoonlijk en bijzonder is. De gehele Oranjerie staat exclusief tot uw beschikking. U kunt de zaal zelf aankleden. Ook is het mogelijk gebruik te maken van de bruidskamer in Kasteel Sandenburg, waar de bruid zich kan aankleden en haar en make-up kan laten doen.

Bereikbaarheid
Sandenburg is drie kwartier rijden van Amsterdam en 20 minuten van Utrecht. Gratis parkeren op eigen terrein.
Vind ons op Google Maps.

Sfeerimpressie
Bekijk de video of 360° foto’s in de fotogalerij.


Trouwbrochure
Enthousiast? Vraag de trouwbrochure aan of neem contact met ons op voor een bezichtiging.

Naam *

Emailadres *

Telefoonnummer

Eventuele opmerkingen