Romantisch huwelijk in de Oranjerie van Kasteel Sandenburg

Op zoek naar een romantische trouwlocatie dicht bij Utrecht? Kom langs in de Oranjerie van Kasteel Sandenburg.

Trouwzaal
De witte Oranjerie vormt een prachtig decor voor een romantisch huwelijk. De Oranjerie is zeven meter hoog en heeft zeven grote deuren naar het park tegenover het kasteel. Door de hoge ramen en mooie lichtinval is de Oranjerie bijzonder geschikt voor bruidsfotografie. De Oranjerie heeft een zonnig terras, dat in de zomer overdekt is met een zandkleurige stretchtent met houten palen.

Persoonlijk
Als familielandgoed vinden we het belangrijk dat jullie huwelijk bij ons persoonlijk is. Er zijn vele mogelijkheden; jullie bepalen zelf hoe jullie dag er uit ziet. De gehele Oranjerie staat exclusief tot jullie beschikking.
Onze cateraar maakt heerlijke gerechten en verzorgt de culinaire invulling van uw huwelijk tot in detail. De toost met bruidstaart, receptie, lunch of diner kunnen in de Oranjerie of in de tuin plaatsvinden.

Wij bieden u:
– Een kleinschalige en authentieke trouwlocatie
– Een landelijke omgeving vlak bij Utrecht
– Privacy en ruimte
– De mogelijkheid zowel binnen als buiten te trouwen

Winterbruiloften
Ook in de herfst, winter en het vroege voorjaar is Sandenburg een romantische trouwplek. Trouwen jullie tussen 1 oktober en 31 maart? Dan bieden we jullie onze bruidsdecoraties gratis aan.

Bereikbaarheid
Landgoed Sandenburg ligt verscholen in de prachtige natuur van de Kromme Rijnstreek en Utrechtse Heuvelrug, nabij het landelijke Langbroek. Sandenburg is drie kwartier rijden van Amsterdam en 20 minuten van Utrecht. Het landgoed heeft een eigen parkeerterrein (gratis).
Vind ons op Google Maps.

Neem contact met ons op voor meer informatie, of kom langs op onze open dag op zaterdag 1 februari. Meld je hier aan voor de open dag.

Omdat de Oranjerie in een stiltegebied ligt, kunnen we geen feesten accomoderen.

Naam *

Emailadres *

Telefoonnummer

Eventuele opmerkingen