Zakelijke ontvangsten

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Midden Nederland?

Landgoed Sandenburg is een kleinschalige vergaderlocatie in de natuur bij Utrecht. Ontvang uw gasten in stijl in de Oranjerie of op het Kasteel van Landgoed Sandenburg. Vergaderen op een eeuwenoud familielandgoed, met veel rust en privacy.

Oranjerie

De Oranjerie is een mooie locatie voor productpresentaties, netwerkevenementen en diners. De Oranjerie staat in de tuin van Kasteel Sandenburg en heeft een eigen tuin en terras. Met zeven grote openslaande deuren naar de tuin  voelen uw gasten zich echt even ‘buiten’.  Het gehele gebouw staat exclusief tot uw beschikking. De Oranjerie is voorzien van een beamer en groot scherm.

Kasteel 

In het Kasteel kunt u vergaderen en dineren. Drie aaneengesloten vertrekken aan de voorzijde van het kasteel staan exclusief tot uw beschikking: de ontvangsthal met marmeren vloer, de vergaderzaal met uitzicht op het park, en de salon met torenzitje. Neem uw laarzen mee en trek er op uit om inspiratie op te doen in de natuur, of brainstorm bij de haard in de salon!

Capaciteit

Oranjerie:  10 tot 80 personen.
Kasteel:      4 tot 10 personen

Bereikbaarheid

Vanuit Amsterdam bereikt u ons in drie kwartier; vanuit Utrecht bent u er in 20 minuten. Gratis parkeren op eigen terrein.
Vind ons op Google Maps.

Fotogalerij

Bekijk onderstaande video of foto’s van de zakelijke opstellingen in de fotogalerij

Update Corona

Samen zorgen we er voor dat uw bijeenkomst in de Oranjerie op een veilige manier plaatsvindt. De grote zaal van de Oranjerie is zeven meter hoog en heeft een oppervlakte van 123m2. Met 1,5 meter afstand kunnen in de zaal ruim 24 gasten plaatsnemen; er is dan nog ruim plek voor een podium voor de sprekers. Bezoek de fotogalerij voor foto’s van de zakelijke opstelling met 1,5 meter afstand.

Livestreamen

Het is natuurlijk ook mogelijk uw training of vergadering vanuit de Oranjerie te livestreamen naar een groter publiek. We helpen u graag met de technische set-up.

Onze Klanten

o.a: Tempoteam; Talpa, RTL4, Sysca, New Amsterdam, Bayware, DeCeuninck, MvH Media, Topfund, UPG, The Doc, Den Treek Henschoten, Glasvezel Buitenaf, Kunst op Locatie, WBE Utrecht, Stichting Meander-Prokino, Governance University, FBNed.

Meer informatie

De Oranjerie is op afspraak open voor bezichtigingen. Maak een afspraak via 06-18486668 of vul onderstaand formulier in.

    Naam *

    Emailadres *

    Telefoonnummer

    Eventuele opmerkingen