Exclusieve vergaderlocatie Utrechtse Heuvelrug

Op zoek naar een exclusieve vergaderlocatie bij de Utrechtse Heuvelrug? Welkom in de Oranjerie van Landgoed Sandenburg! Landgoed Sandenburg is een eeuwenoud familielandgoed, verscholen in het prachtige coulissen landschap tussen de Utrechtse Heuvelrug en Wijk bij Duurstede. Laat u inspireren door de natuur op deze unieke historische locatie in het hart van Nederland.

De Oranjerie van Landgoed Sandenburg
De Oranjerie bevindt zich op het besloten deel van het landgoed en staat exclusief tot uw beschikking. U geniet bij ons dus veel privacy. De grote zaal van de Oranjerie is een ruime, lichte zaal met een hoogte van zeven meter. Vanuit de zeven grote openslaande deuren heeft u een weids uitzicht over de velden en het prachtige witgepleisterde Kasteel Sandenburg.

Vergaderen omgeving Utrecht

De Oranjerie ligt in een oase van groen en rust, net buiten Utrecht. Bij mooi weer vinden de ontvangst, lunch en borrel buiten plaats, op het terras of in de eigen tuin van de Oranjerie. Misschien krijgt u wel bezoek van de pauwen en parelhoenders die vrij door de tuin lopen! Tussen het vergaderen door kunt u ook even de benen strekken op de vele wandelpaden die over het landgoed kronkelen, langs onze damherten of bosvarkentjes. Op Landgoed Sandenburg bent u er echt even helemaal uit.

Faciliteiten en capaciteit
De grote zaal van de Oranjerie heeft een plafond beamer en een plug-in geluidssysteem. Dankzij de stijlvolle akoestische panelen heeft de zaal een mooie akoestiek. Met een sterke wifi-verbinding is de Oranjerie ook goed geschikt voor het streamen van bijeenkomsten. Indien gewenst kan onze technische partner de regie van beeld en geluid voor u verzorgen. De Oranjerie biedt ruimte aan gezelschappen van 10 tot 72 personen.

Bereikbaarheid en parkeren
Landgoed Sandenburg ligt centraal in Nederland. Vanuit Amsterdam bereikt u ons in slechts drie kwartier. Vanuit Utrecht is het een korte rit van 20 minuten. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Ook zijn er laadpalen voor elektrische auto’s. Kijk hier voor een routebeschrijving.

Brochure en contact
Belangstelling? Neem contact met ons op via het formulier of bel ons op 06-18486668. Wij reageren binnen een werkdag.

  Naam *

  Emailadres *

  Telefoonnummer

  Eventuele opmerkingen

  foto-vergaderen

  Klik op de afbeelding om de brochure te bekijken.