Zakelijke bijeenkomsten op Landgoed Sandenburg

Zoekt u een niet-alledaagse locatie voor een zakelijke ontvangst, heisessie of vergadering? Landgoed Sandenburg biedt prachtige ruimten voor exclusieve business events. De Oranjerie of vergaderzaal van het Kasteel staan exclusief tot uw beschikking.

De Oranjerie
De Oranjerie
is een prachtige locatie voor productpresentaties, netwerkevenementen en zakelijke recepties. Met zeven grote openslaande deuren naar de tuin van Kasteel Sandenburg voelen uw gasten zich echt even ‘buiten’. Een fotogenieke setting voor een geslaagde business event.

Kasteel Sandenburg
Zoekt u een landelijke locatie met veel privacy voor een executive vergadering? Wij ontvangen u graag bij ons thuis op Kasteel Sandenburg. De vergaderzaal, salon en ontvangsthal staan exclusief tot uw beschikking. Neem uw laarzen mee en trek er met uw team op uit om inspiratie op te doen in de natuur of brainstorm bij de haard in onze salon.

De Oranjerie is geschikt voor ontvangsten tot 120 personen. Kasteel Sandenburg is geschikt voor ontvangsten tot 12 personen.

Wij bieden u:
– Een kleinschalige en authentieke locatie
– Een landelijke omgeving in midden – Nederland
– Privacy en ruimte
– Gratis parkeergelegenheid op eigen parkeerterrein.

Bereikbaarheid
Landgoed Sandenburg ligt verscholen in de prachtige natuur van de Kromme Rijnstreek en Utrechtse Heuvelrug, nabij het landelijke Langbroek. Sandenburg is drie kwartier rijden van Amsterdam en 20 minuten van Utrecht.
Vind ons op Google Maps.

Eeuwenoud familielandgoed
Landgoed Sandenburg is een van de grootste particuliere landgoederen van de Provincie Utrecht. Kasteel Sandenburg wordt bewoond door de graaf en gravin Van Lynden van Sandenburg.

Neem contact met ons op voor een bezichtiging of meer informatie.

Onze Klanten
o.a: Tempoteam; Talpa; UPG; The Doc; Den Treek Henschoten; Glasvezel Buitenaf; Kunst op Locatie, WBE Utrecht

Naam *

Emailadres *

Telefoonnummer

Eventuele opmerkingen