Op zoek naar een unieke vergaderlocatie?

Zoekt u een niet-alledaagse locatie voor een zakelijke ontvangst, heisessie of vergadering? Landgoed Sandenburg biedt prachtige ruimten voor exclusieve business events.

Ontvang uw gasten in de Oranjerie
De Oranjerie van Landgoed Sandenburg is een unieke locatie voor productpresentaties, netwerkevenementen, kick-off meetings, bestuursvergaderingen en zakelijke recepties. De gehele Oranjerie staat exclusief tot uw beschikking.
Klik hier voor meer informatie.

Vergaderen op Kasteel Sandenburg
Zoekt u een inspirerende buitenlocatie voor een heisessie? Of een landelijke locatie met veel privacy voor een executive vergadering? Wij ontvangen u graag bij ons thuis op Kasteel Sandenburg.
Klik hier voor meer informatie.

Wij bieden u:
– Een kleinschalige en authentieke locatie
– Een landelijke omgeving in midden – Nederland
– Privacy en ruimte
– Catering op hoog niveau
– Moderne vergaderapparatuur

Bereikbaarheid
Landgoed Sandenburg ligt verscholen in de prachtige natuur van de Kromme Rijnstreek en Utrechtse Heuvelrug, nabij het landelijke Langbroek. Sandenburg is drie kwartier rijden van Amsterdam en 20 minuten van Utrecht. Het landgoed heeft een eigen parkeerterrein (gratis).
Vind ons op Google Maps.

Eeuwenoud familielandgoed
Landgoed Sandenburg is al meer dan 200 jaar particulier bezit van de familie Van Lynden van Sandenburg, en is een van de grootste landgoederen in de Provincie Utrecht. Kasteel Sandenburg wordt nog steeds door de familie bewoond.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Laura van Lynden van Sandenburg
Laura@oranjerie-sandenburg.nl
T  06 – 1848 6668.

Onze Klanten
o.a: Tempoteam; Talpa; UPG; The Doc; Den Treek Henschoten; Glasvezel Buitenaf; Kunst op Locatie, WBE Utrecht