Deze huisregels maken onderdeel uit van de Algemene Voorwaarden van Oranjerie Sandenburg

Catering
We werken met twee vaste cateraars waar jullie een keuze uit kunnen maken. Het meenemen van een eigen cateraar of self-catering is bij ons niet mogelijk. De minimum omzetgarantie is € 750.

Openingstijden
De Oranjerie is open van 10:00 tot 20:00 uur. Eventueel kan een avonddeel tot 23:00 uur worden bijgeboekt.

Drone
Willen jullie foto’s of video’s maken met een drone? Klik hier voor een lijst van fotografen en videografen die toestemming hebben om bij ons een drone te vliegen. Het vliegen met een drone door andere personen is nadrukkelijk niet toegestaan.

Styling en decoraties
Onder voorwaarden is het mogelijk de zaal zelf te versieren. Neem eerst even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Alle versieringen dienen bij vertrek weer te worden verwijderd en meegenomen. Het is niet mogelijk zelf stoelen en/of tafels te verzorgen.

Confetti, bloemblaadjes, etc
Het is niet toegestaan confetti, rijst, glitter of kunststof bloemblaadjes te strooien. Echte bloemblaadjes zijn wel toegestaan. Zowel binnen als buiten mogen geen ballonnen worden opgelaten.

Open vuur, kaarsen, vuurwerk etc
In verband met de brandveiligheid zijn open vuur, vuurwerk, fakkels, kaarsen en waxinelichtjes niet mogelijk. Een mooi alternatief hiervoor zijn waxinelichtjes of kaarsen op batterijen. Een rookmachine is niet toegestaan.

Dansfeest, band, DJ etc
Omdat de Oranjerie in een stiltegebied ligt is een dansfeest, band, DJ of silent disco bij ons niet mogelijk. Op 5 tot 20 minuten rijden bevinden zich echter verschillende sfeervolle feestlocaties waar jullie tot de vroege uurtjes kunnen doorfeesten. Klik hier voor onze suggesties.

Geluid en beeld
Willen jullie bij de ceremonie of het diner achtergrondmuziek afspelen? Wij hebben daarvoor een geluidsinstallatie, die je met je eigen mobiele telefoon met playlist bedient. Het spelen van een unplugged instrument bij de ceremonie, zoals een piano, is toegestaan. Je kan bij ons ook een draadloze microfoon huren, of een 65 inch TV scherm voor het afspelen van foto’s en filmpjes. Het meenemen van een eigen geluidsinstallatie of audiovisuele apparatuur is niet toegestaan.

Tips en inspiratie
Kijk hier voor links naar de gemeente Wijk bij Duurstede, onze cateraars, en tips voor hotels, feestlocaties, weddingplanners, leveranciers voor bruidstaarten, bloemen etc.