Deze Huisregels maken onderdeel uit van de Algemene Voorwaarden van Oranjerie Sandenburg

Catering
De Oranjerie heeft een vaste cateraar. Self-catering, een andere cateraar of een ceremonie zonder catering is bij ons niet mogelijk.

Styling
Onder voorwaarden is het mogelijk de zaal zelf te versieren. Neem eerst even contact met ons op om de mogelijkheden en aanvang opbouwtijd te bespreken. Om de natuur te beschermen zijn confetti, rijst, glitter, serpentines, kunststof of papieren bloemblaadjes en ballonnen niet toegestaan. Echte bloemblaadjes zijn toegestaan als ze wit of roze zijn (rode bloemblaadjes niet; deze maken vlekken op de vloer en de zoom van de bruidsjurk). Er kan geen tape, plakband, spijkers of punaises worden gebruikt. Dat geldt ook voor de vloer: als jullie een witte loper willen leggen, zorg dan voor een zware die zonder tape mooi vlak blijft liggen. Ter bescherming van de dieren op het landgoed zijn ballonnen niet mogelijk (in de zon kunnen deze knappen en in de magen van de dieren terecht komen). Een leuk alternatief zijn papieren lampionnen. Alle meegebrachte versieringen dienen op de dag zelf weer opgeruimd en meegenomen te worden. Het is niet mogelijk stoelen en/of tafels mee te nemen of te laten bezorgen.

Opening Oranjerie en terrein
De Oranjerie en het terrein zijn open vanaf 2 uur voor de huwelijksvoltrekking. Op verzoek kunnen we kosteloos een uur eerder openen voor jullie. Als jullie stylist of bloemist nog vroeger op locatie wil zijn, dan bedragen de kosten € 45 per uur. Reserveer een extra vroege opening minimaal drie maanden voor de geboekte datum om er zeker van te zijn dat dit op jullie huwelijksdag gerealiseerd kan worden. De vroegst mogelijke opening van de Oranjerie en het terrein is 09 uur.

Open vuur, kaarsen, vuurwerk etc
In verband met de brandveiligheid zijn open vuur, vuurwerk, fakkels, kaarsen en waxinelichtjes niet mogelijk. Een mooi alternatief hiervoor zijn LED-waxinelichtjes of LED-kaarsen: deze geven een mooi sfeerlicht. Een rookmachine is niet toegestaan.

Drone
Willen jullie foto’s of video’s maken met een drone? Klik hier voor een lijst van fotografen en videografen die toestemming hebben om bij ons een drone te vliegen. Het vliegen met een drone door andere personen is niet toegestaan.

Dansfeest, DJ, band
Omdat de Oranjerie in een stiltegebied ligt is een dansfeest, band, DJ of silent disco bij ons niet mogelijk. Op 5 tot 25 minuten rijden bevinden zich echter verschillende sfeervolle feestlocaties waar jullie tot de vroege uurtjes kunnen doorfeesten. Klik hier voor onze suggesties.

Geluid en beeld
Willen jullie bij de ceremonie of het diner achtergrondmuziek afspelen? Wij hebben daarvoor een geluidsinstallatie, die je met je eigen mobiele telefoon met playlist bedient. Het meenemen van een eigen geluidsinstallatie of audiovisuele apparatuur is niet toegestaan. Je kan bij ons ook een 65 inch TV scherm huren voor het afspelen van foto’s en filmpjes.

Tips en inspiratie
Kijk hier voor onze suggesties voor hotels en feestlocaties in de buurt, weddingplanners, leveranciers voor bruidstaarten, bloemen etc.