Deze huisregels met betrekking tot styling maken onderdeel uit van de Huisregels en Algemene Voorwaarden van Oranjerie Sandenburg

Styling
Onder voorwaarden is het mogelijk de zaal zelf te versieren. Neem eerst even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Om de natuur te beschermen zijn confetti, rijst, glitter, serpentines, kunststof of papieren bloemblaadjes en ballonnen niet toegestaan. Echte bloemblaadjes zijn toegestaan als ze wit of roze zijn (rode bloemblaadjes niet; deze maken vlekken op de vloer en de zoom van de bruidsjurk). Er kan geen tape, plakband, spijkers of punaises worden gebruikt. Dat geldt ook voor de vloer: als jullie een witte loper willen, zorg dan voor een zware loper die zonder tape mooi vlak blijft liggen. De Oranjerie heeft vast meubilair; het is niet mogelijk andere stoelen en/of tafels te laten bezorgen. Een eigen backdrop, bankje of bloemenboog is wel mogelijk. Alle meegebrachte versieringen dienen op de dag zelf opgebouwd en ook weer opgeruimd te worden.

Open vuur, kaarsen, vuurwerk etc
In verband met de brandveiligheid zijn open vuur, vuurwerk, fakkels, kaarsen en waxinelichtjes niet mogelijk. Een mooi alternatief hiervoor zijn LED-waxinelichtjes of LED-kaarsen: deze geven een mooi sfeerlicht.

Opening Oranjerie en terrein
De Oranjerie en het terrein zijn open vanaf 2 uur voor de huwelijksvoltrekking. Op verzoek kunnen we kosteloos een uur eerder openen. Als jullie stylist of bloemist nog vroeger op locatie wil zijn, dan bedragen de kosten € 45 per uur. De vroegst mogelijke opening van de Oranjerie en het terrein is 09 uur.

Achtergrondmuziek
De Oranjerie heeft een geluidsinstallatie voor het afspelen van achtergrondmuziek tijdens de ceremonie of het diner. Een band of DJ is bij ons niet mogelijk vanwege het stiltegebied. Het meenemen van een eigen geluidsinstallatie is niet toegestaan.

Tips en inspiratie
Kijk hier voor onze suggesties voor hotels en feestlocaties in de buurt, weddingplanners, leveranciers voor bruidstaarten, bloemen etc.