Deze Huisregels maken onderdeel uit van de Algemene Voorwaarden van Oranjerie Sandenburg

Catering
De Oranjerie heeft een vaste cateraar. Self-catering of een ceremonie zonder catering is bij ons niet mogelijk.

Openingstijden
De Oranjerie is open van 10:00 tot 20:00 uur. Eventueel kan een avonddeel tot 23:00 uur worden bijgeboekt.

Drone
Willen jullie foto’s of video’s maken met een drone? Klik hier voor een lijst van fotografen en videografen die toestemming hebben om bij ons een drone te vliegen. Het vliegen met een drone door andere personen is nadrukkelijk niet toegestaan.

Styling
Onder voorwaarden is het mogelijk de zaal zelf te versieren. Neem eerst even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Om de natuur te beschermen zijn confetti, rijst, glitter, serpentines, kunststof bloemblaadjes en ballonnen niet toegestaan. Echte bloemblaadjes (wit of roze) mogen wel. Eventuele versieringen dienen op de dag zelf gebracht en gehaald te worden. Het is niet mogelijk stoelen en/of tafels mee te nemen of te laten bezorgen.

Open vuur, kaarsen, vuurwerk etc
In verband met de brandveiligheid zijn open vuur, vuurwerk, fakkels, kaarsen en waxinelichtjes niet mogelijk. Een mooi alternatief hiervoor zijn LED-waxinelichtjes of LED-kaarsen: deze geven een mooi sfeerlicht. Een rookmachine is niet toegestaan.

Dansfeest, DJ, band
Omdat de Oranjerie in een stiltegebied ligt is een dansfeest, band, DJ of silent disco bij ons niet mogelijk. Op 5 tot 25 minuten rijden bevinden zich echter verschillende sfeervolle feestlocaties waar jullie tot de vroege uurtjes kunnen doorfeesten. Klik hier voor onze suggesties.

Geluid en beeld
Willen jullie bij de ceremonie of het diner achtergrondmuziek afspelen? Wij hebben daarvoor een geluidsinstallatie, die je met je eigen mobiele telefoon met playlist bedient. Het meenemen van een eigen geluidsinstallatie of audiovisuele apparatuur is niet toegestaan. Je kan bij ons ook een 65 inch TV scherm huren voor het afspelen van foto’s en filmpjes.

Tips en inspiratie
Kijk hier voor onze suggesties voor hotels en feestlocaties in de buurt, weddingplanners, leveranciers voor bruidstaarten, bloemen etc.