Contact

Contactgegevens Landgoed Sandenburg

Voor een rondleiding, vragen en/of een specifieke offerte (huuraanbieding) kunt u contact opnemen via: 

E: madeleine@sandenburg.nl

T: 06- 16523492
(Madeleine van Lynden)

Adres:
Langbroekerdijk A26
3947BH Langbroek

Routebeschrijving

Vanuit de richting Utrecht
Op de A 12, Utrecht – Arnhem, neemt u de afslag Bunnik/Wijk bij Duurstede.

Onder aan de afslag gaat u rechtsaf, richting Wijk bij Duurstede, u zit dan op de Graaf van Lynden van Sandenburgweg.

Deze weg volgt u tot aan een rotonde, vlak na een BP-benzine station (ca. 10 km.). Deze rotonde neemt u drie kwart, richting Langbroek/Doorn.
Na ongeveer 2 km. komt u op de kruising in (Neer)Langbroek, hier gaat u rechtsaf, voor de kerk langs de Langbroekerdijk op.

Na weer ongeveer 2 km. ziet u, in een s-bocht, aan uw linkerhand Kasteel Sandenburg (wit) liggen. U rijdt de hoofdingang (brug met hek) voorbij en gaat bij het eerstvolgende bruggetje linksaf, de Sandenburgerlaan op. De weg draait met een bocht naar links, aan het einde van die bocht gaat u linksaf, door een poort met groene deuren, de parkeerplaats op (vlak voor de wegafsluiting met rood – witte paaltjes). Na het parkeren van uw auto gaat u aan het eind van de parkeerplaats rechtsaf een loopbruggetje over, via het pad langs de Oranjerie naar het Koetshuis. Dit is het pand met de grote openslaande deuren aan het eind van het pad rechts.

Vanuit de richting Arnhem
Op de A 12, richting Utrecht, neemt u de afslag Maarsbergen. Onder aan de afslag gaat u rechts, richting Leersum (onder de snelweg door).

Bij de rotonde gaat u rechts af, richting Doorn. In Doorn gaat u bij de stoplichten linksaf richting Langbroek. In Langbroek gaat u op de (enige) kruising, bij de kerk, links, de Langbroekerdijk op.

Zie verder hiernaast beschreven route.

Vanuit de richting Zwolle/Apeldoorn/Amersfoort
Op de A 28, Amersfoort – Utrecht, neemt u de afslag Amersfoort-Zuid/Maarn. Onder aan de afslag gaat u links, richting Maarn en vervolgens richting Doorn.

In Doorn gaat u bij de stoplichten rechtuit, richting Langbroek. In Langbroek gaat u op de (enige) kruising, bij de kerk, linksaf de Langbroekerdijk op.

Zie verder de hiernaast beschreven route.