Winter op Landgoed Sandenburg

Kerstdiner of Nieuwjaarsreceptie bij Utrecht
Op zoek naar een bijzondere locatie voor een Kerstdiner of Nieuwjaarsreceptie bij Utrecht? Welkom in de Oranjerie van Landgoed Sandenburg!

Landgoed Sandenburg
Landgoed Sandenburg is een eeuwenoud familielandgoed, verscholen in het prachtige coulissen landschap net buiten Utrecht. Met zijn witgepleisterde kasteel, koetshuis en oranjerie is Sandenburg in de winter een magische plek. Kom genieten van de winterse natuur en warme gezelligheid op een van de mooiste erfgoed locaties van Midden-Nederland. Landgoed Sandenburg is dé plek om met uw collega’s of familie het einde van het jaar te vieren of te toosten op 2024 tijdens een onvergetelijke Nieuwjaarsbijeenkomst.

De Oranjerie
Uw diner of receptie vindt plaats in de Oranjerie. De grote zaal van de Oranjerie is maar liefst zeven meter hoog en heeft zeven hoge ramen met uitzicht op de tuin en Kasteel Sandenburg. Door de hoge ramen heeft de Oranjerie een prachtige lichtinval. Dankzij onze fraaie akoestische panelen heeft de zaal een mooie rustige akoestiek. De Oranjerie is geschikt voor gezeten diners tot 60 personen, en walking dinners en recepties tot 80 personen. De hele Oranjerie staat exclusief tot uw beschikking. U heeft bij ons dus alle privacy.

Centraal gelegen
Landgoed Sandenburg ligt centraal in Nederland en is een ideale locatie voor een Kerstdiner of Nieuwjaarsreceptie vlak bij Utrecht. Vanuit Amsterdam bent u er in drie kwartier; vanuit Utrecht is het 20 minuten rijden. Parkeren is gratis, op eigen terrein. Elektrische laadpalen aanwezig. Kijk hier voor een routebeschrijving.

Vergaderen op Kasteel Sandenburg
Voor gezelschappen tot 10 personen is het ook mogelijk te vergaderen, lunchen of dineren in Kasteel Sandenburg. Klik hier voor meer informatie.

Brochure
Bekijk onze winterbrochure door op de afbeelding hiernaast te klikken. De brochure wordt geopend als PDF in een nieuw venster en kan ook worden gedownload.

Contact
Belangstelling? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of via 06-18486668. We reageren binnen een werkdag. Klik hier voor foto’s van de zaal en omgeving.

  Naam *

  Emailadres *

  Telefoonnummer

  Eventuele opmerkingen

  voorpagina-winter

  Klik op de afbeelding om de PDF te bekijken.