Stijlvolle vergaderlocatie bij Utrecht

Op zoek naar een stijlvolle vergaderlocatie bij Utrecht? Welkom in de Oranjerie van Landgoed Sandenburg! Landgoed Sandenburg is een eeuwenoud familielandgoed, verscholen in het prachtige coulissen landschap net buiten Utrecht. Met 600 hectare is Sandenburg een van de grootste particuliere landgoederen in de regio.

Natuur en privacy
De Oranjerie staat in het besloten deel van het landgoed, en heeft een eigen terras en tuin. U heeft bij ons dan ook alle privacy. De Oranjerie is wel zeven meter hoog en heeft een prachtige lichtinval. Met zijn zeven openslaande deuren naar de tuin van Kasteel Sandenburg is de ruimte bovendien goed geventileerd. De vergaderzaal heeft een vloeroppervlak van 120m2 en is geschikt voor bijeenkomsten tot 80 personen.

Plug-in vergaderapparatuur
De Oranjerie beschikt over een plafond beamer en een plug-in geluidsinstallatie. Dankzij de fraaie akoestische panelen heeft de Oranjerie een mooie, rustige akoestiek. Wilt u uw bijeenkomst livestreamen? Onze technische partner helpt u graag met de set-up.

Centraal gelegen
Landgoed Sandenburg ligt centraal in Nederland. Vanuit Amsterdam bent u er in drie kwartier; vanuit Utrecht is het 20 minuten rijden. Parkeren is gratis, op eigen terrein. Elektrische laadpalen aanwezig. Kijk hier voor een routebeschrijving.

Prijzen
De locatiehuur van de Oranjerie bedraagt € 1.070 (weekend € 1.150). Het hele gebouw staat exclusief tot uw beschikking. Stoelen, katheder, flip-over en overkapping van het terras zijn inbegrepen. Optioneel: geluidsversterking met draadloze handheld microfoon € 100; beamer met scherm 2 x 3 m € 150; TV scherm 65’ op standaard € 100; laptop en presenter € 50 (prijzen ex btw).

Vergaderen op Kasteel Sandenburg
Zoekt u een kleinere vergaderruimte voor een board meeting of brainstormsessie? Voor groepen tot 10 personen is het ook mogelijk te vergaderen in de salon en eetkamer van Kasteel Sandenburg.

Online rondleiding
Belangstelling? We geven u graag een online rondleiding. U kunt contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier, of bellen via 06-18486668. We reageren binnen een werkdag. Klik hier voor foto’s van de zaal en omgeving.

    Naam *

    Emailadres *

    Telefoonnummer

    Eventuele opmerkingen

    Oranjerie Sandenburg is ook te vinden op het Nationale Monumentenportaal.