Stijlvolle vergaderlocatie bij Utrecht

Op zoek naar een stijlvolle vergaderlocatie bij Utrecht? Welkom in de Oranjerie van Landgoed Sandenburg! Landgoed Sandenburg is een eeuwenoud familielandgoed, verscholen in het prachtige coulissen landschap net buiten Utrecht.

Natuur en privacy
De Oranjerie staat in het besloten deel van het landgoed, tegenover Kasteel Sandenburg. U heeft bij ons alle privacy: de hele Oranjerie, inclusief bijbehorende buitenruimtes (terras en tuin), staat exclusief tot uw beschikking. De vergaderzaal heeft een vloeroppervlak van 120m2 en is geschikt voor bijeenkomsten van 20 tot 72 personen.

Plug-in vergaderapparatuur
De vergaderzaal van de Oranjerie beschikt over een plafond beamer en een plug-in geluidsinstallatie. Dankzij de fraaie akoestische panelen heeft deze zaal een mooie, rustige akoestiek. Wilt u uw bijeenkomst livestreamen? Onze technische partner helpt u graag met de set-up.

Prijzen
De locatiehuur van de Oranjerie bedraagt op maandag en dinsdag  €1.235 ex btw, en op woensdag t/m zaterdag €1.320 ex btw. De kosten van de catering zijn afhankelijk van uw wensen. Onze cateraar denkt graag met u mee en stelt een offerte op maat voor u op.

Vergaderen op Kasteel Sandenburg
Voor gezelschappen tot 10 personen is het ook mogelijk te vergaderen, lunchen of dineren in Kasteel Sandenburg. Klik hier voor meer informatie.


Centraal gelegen
Landgoed Sandenburg ligt centraal in Nederland. Vanuit Amsterdam bent u er in drie kwartier; vanuit Utrecht is het 20 minuten rijden. Parkeren is gratis, op eigen terrein. Elektrische laadpalen aanwezig. Kijk hier voor een routebeschrijving.

Contact
Belangstelling? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of via 06-18486668. We reageren binnen een werkdag. Klik hier voor foto’s van de zaal en omgeving.

    Naam *

    Emailadres *

    Telefoonnummer

    Eventuele opmerkingen

    Oranjerie Sandenburg is ook te vinden op het Nationale Monumentenportaal.