Op zoek naar een unieke en bijzondere kantoorlocatie?

Landgoed Sandenburg biedt kantoorruimten en training- en vergaderfaciliteiten op een prachtige, historische locatie. Midden in Nederland, in het buitengebied van Utrecht, ligt Landgoed Sandenburg verscholen in de natuur van de Kromme Rijnstreek. Een oase van rust, natuur en inspiratie waar de eeuwenoude historie voelbaar en zichtbaar is. Maar daarnaast ook een hedendaagse locatie, van alle gemakken voorzien. En met prettige bijkomstigheden, zoals de mogelijkheid van een wandeling op het landgoed, samen met kantoorgenoten en collega’s lunchen aan de picknicktafel of even wegdromen in de loungeset met prachtig uitzicht.

Koetshuis
Er zijn diverse kamers beschikbaar in het Koetshuis, al vanaf 15 vierkante meter voor een enkele werkplek tot 40 vierkante meter voor meerdere personen.

Heerlijk werken én ontvang uw gasten in stijl
De statige indruk van de panden in combinatie met de omgeving zorgt ervoor dat uw gasten in stijl worden ontvangen. Wij zorgen ervoor dat u gebruik kunt maken van een productieve en fijne werkplek. Heeft u vragen? Dan kunt u ons altijd rechtstreeks benaderen.

Een kantoor huren op Landgoed Sandenburg kan al vanaf € 300,- per maand.

Beschikbare kantoren en prijzen
Voor uw kantoorruimte in het Koetshuis betaalt u een vaste all-in prijs (de prijs is inclusief gas, water en licht). Naast uw eigen kantoorruimte kunt u voor deze prijs ook gebruik maken van de gezamenlijke lunchruimte, de keukenfaciliteiten, picknicktafels buiten, eigen wifi netwerk en voldoende gratis parkeerplekken. Laat u kosten technisch niet ‘afschrikken’ door de wellicht statige indruk van het landgoed, want de kantoorprijzen zijn marktconform en toegankelijk.

7 kamers nog vrij!
Zowel op de begane grond als op de 1e verdieping in het Koetshuis zijn er nog kamers vrij. In totaal hebben we nog 7 kantoren vrij  (3 op de begane grond en 4 op de 1e verdieping).

Voor één of meerdere werkplekken
Er zijn kamers beschikbaar voor 1 t/m 8 werkplekken in totaal. Of u nou voor uzelf een werkplek zoekt of samen met collega’s: het kan allebei in het Koetshuis op Landgoed Sandenburg.

Hierboven ziet u enkele voorbeelden van gemeubileerde kantoren van de huidige huurders. Uiteraard kunt u uw eigen inrichting en meubels bepalen. U krijgt een ‘kaal’ kantoor die u naar smaak kan inrichten.

Prijzen
Afhankelijk van de grootte en het aantal werkplekken van een kantoorruimte, verschillen de prijzen van €300,-, €600, €650, €800 of voor de grootste kamers €1.200,-. Alle prijzen zijn inclusief gas, water, licht, wifi, parkeren, gebruik keuken, lunchruimte en picknicktafels, maar exclusief BTW.

.button-592a39ab6de54 { margin-bottom: 10px; margin-top: 10px; min-width: 0px !important; } .button-592a39ab6de54 { background-color:#a58d6d; } .mk-button.button-592a39ab6de54.flat-dimension:hover { background-color:#a58d6d !important; color:#ffffff !important; }

Duurzame locatie
Sandenburg hecht veel waarde aan duurzaamheid. Op verschillende manieren proberen de eigenaren duurzaam te leven en te werken, om zo het landgoed en haar historische waarde in stand te houden. Zo wordt bijvoorbeeld door de diverse gebouwen op de buitenplaats gebruik gemaakt van zonne-energie. Voor het maken van hekken, bruggen en (buiten) meubels gebruikt men hout van het landgoed wat wordt verwerkt in eigen werkplaats. De werkplaats en verschillende panden worden verwarmd met eigen hout. Daarnaast zijn er op de parkeerplaats meerdere laadzuilen op zonne-energie beschikbaar. Wanneer u een kantoor huurt op Sandenburg draagt u bij aan het duurzaam beheer en behoud van dit historische landgoed.

Vergader- en trainingsfaciliteiten
Daarnaast bieden wij huurders en geïnteresseerden de mogelijkheid om gebruik te maken van de vergader- en trainingsfaciliteiten. Op de tweede verdieping van het Koetshuis hebben wij hiervoor verschillende ruimten ter beschikking. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om uw eventuele wensen voor een vergadering of training met ons door te nemen.

Samen met andere ondernemers werken vanuit het Koetshuis
In het Koetshuis zijn meerdere bedrijven gevestigd. Het leuke hieraan is dat men met elkaar kennis kan uitwisselen, netwerken en samen een kop koffie kan drinken buiten aan de picknicktafel of binnen in de lunchruimte. Op dit moment zijn de volgende bedrijven gevestigd in het Koetshuis: Yonit, YesPower, Walraven TelecomDOQZakelijk Succes Academy, CommunicatieCheckRoofgarden en VRP Advies B.V. Daarnaast zijn er ook in andere panden op het landgoed bedrijven gehuisvest, waaronder beursgenoteerd bedrijf Aalberts Industries.

Bereikbaarheid en parkeren
Sandenburg is goed bereikbaar met eigen vervoer. Voor het openbaar vervoer is er een busverbinding met de Utrechtse Heuvelrug beschikbaar. Via onze pagina contact kunt u kijken wat voor u de beste route is. Naast het grote parkeerterrein, zijn er ook bij de entree van het Koetshuis vijf parkeerplaatsen beschikbaar voor gasten van de aldaar gevestigde bedrijven.

Sandenburg ligt in het buitengebied van Utrecht, in Langbroek. Vlakbij Doorn, Driebergen, Cothen, Wijk bij Duurstede en Zeist.

Interesse?
Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.[/vc_column_text]

.button-592a39ab6e188 { margin-bottom: 10px; margin-top: 10px; min-width: 0px !important; } .button-592a39ab6e188 { background-color:#a58d6d; } .mk-button.button-592a39ab6e188.flat-dimension:hover { background-color:#a58d6d !important; color:#ffffff !important; }